«Izklausies redzēts» uzvar Roberto Meloni atveidotā Šakira (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 13.aprīlī TV3 šovā «Izklausies redzēts» uzvaras laurus plūca Roberto Meloni, kurš atveidoja Šakiru, un šī viņam bija pirmā uzvara. Šajā svētdienā, Pirmajās Lieldienās, zvaigznes piedzīvos traku izklaidi un grandiozas pārvērtības. Dalībnieki viens otru bučos, smīdinās, liks dziedāt līdzi un izjokos žūriju.

Šovā «Izklausies redzēts» uzvarēja Roberto Meloni, kurš atdarināja Šakiru un viņas dziesmu Waka, Waka (This time for Africa), par ko ieguva 47 punktus. Šajā reizē žūrijai bija pievienojies grupas Credo solists Guntis Veits, kurš par priekšnesumu sacīja: «Es mazliet sekoju līdzi šim šovam un redzu, ka Roberto nav ne mazāko problēmu tikt galā ar jebkuru atveidojamo variantu! Tu jūties ļoti labi gan kā sieviete, gan kā vīrietis! Atlikušajos raidījums tev principā ir vienalga, kas tev ir jāatdarina – vai tas būtu Eltons Džons vai Sjūzija Quatro!» Valdis Lūriņš: «Apbrīnoju Tavu optimismu un humoru, kas ir ļoti brīvas personības izpausme! Varu tevi apsveikt arī ar to, ka šajos platuma grādos esi labākais vēderdejotājs!»

Vakar Andreja Mironova tēlā iejutās Rihards Lepers, kurš bija sagatavojis īpaši izklaidējošu priekšnesumu dziesmai »Остров Невезения», kas tika novērtēta ar 2.vietu un 42 punktiem. G.Veits atzina: «Jāsaka, ka Rihardam ir lieliski paveicies, ka aktieris A.Mironovs nav perfekts dziedātājs. Rihards to izdarīja tikpat perfekti kā A.Mironovs!» Savukārt pastāvīgais žūrijas biedrs Jānis Šipkēvics teica: «Andrejs Mironovs ir mans mīļākais aktieris un viņa inteliģence nezūd, lai arī kādas lomas viņš atveido. A.Mironovs pats arī izgudroja kustības filmai Briljanta roka, kurā viņš atveido lomu. Jā, viņš arī lielisks horeogrāfs!» Baiba Sipeniece-Gavare piebilda: «Šis tēls tev uzgūlās virsū tik labi kā neviens cits!»

Vakar 3.vietā ar 42 punktiem šovā ''Izklausies redzēts'' nokļuva Agnese Rakovska, kura atveidoja Elanisu Morisetu un izpildīja dziesmu «You oughta know». V.Lūriņš sacīja: «Man visvairāk Agnesē iepriecina iekšējās pārvērtības. Tā absolūti skaistā atdeve, nebaidoties zaudēt un vokāli kļūdīties. Šis raidījums tev ir devis visplašāko mīļotāju loku, kas tevi pašu vēl nepazīst!» Savukārt 4.vietas un 41 punktu ieguvēja Samanta Tīna vakar bija ieraugāma Lady Gaga tēlā izpildām dziesmu Bad romance. V.Lūriņš par priekšnesumu sacīja: «Manuprāt, tu šajā šovā esi noķērusi pārvērtību garšu. Runājot par šo numuru, ja tu spēj noturēt uzmanību, ka es skatos uz tevi un man otrajā plānā paliek kustību grupa, tas ir milzīgi daudz. Pats galvenais, ko vēlos tev pateikt – ļoti labi, ka piedalies šajā projektā un neatkarīgi no rezultāta kāds tas būs, skatītāji tevi ir iepazinuši kā mākslinieci, kura spēj pārvērsties, un tu jau faktiski esi kā uzvarētāja.»

5.vietā ierindojās ar 35 punktiem TV3 šovā ''Izklausies redzēts'' vakar tika novērtēts Dainis Skutelis jeb Lučiāno Pavaroti, kurš izpildīja dziesmu La donna è mobile. B.Sipeniece-Gavare teica: «Tu man šo mākslinieku atgādini jaunībā, jo man viņš atmiņā palicis dzīves pieredzējušāks. Pateicoties Lučiāno Pavaroti, daudzi cilvēki pasaulē pazīst vismaz vienu operdziedātāju. Es divās vietās pasaulē jūtos vienlaikus bezpalīdzīga un laimīga – tās abas sastopas operā. Es skatos un redzu, cik cilvēks var daudz no sevis dabūt ārā – gan baletu dejojot, gan dziedot. Tos aplausus, ko saņem operdziedātāji, tos parastajam rokmūziķim nesaņemt. Tu esi vienkārši laimīgs cilvēks, ka esi izvēlējies šo profesiju. Es ļoti ceru, ka iegūsi tādu pašu pasaules slavu kā Pavaroti un pat vairāk!» J.Šipkēvics piebilda: «Lučiāno Pavaroti nav tikai dziedātājs, fenomens un ikona, bet viņš ir arī iekļuvis ginesa rekordu grāmatā kā dziedātājs, kurš ir saņēmis visilgākos aplausus un, iedomājieties, viņam 67 minūtes aplaudēja publika. Ja iepriekš man bija sajūta, ka nejūties savā ādā, tad tagad varu teikt, ka biji kā zivs ūdenī.»

Aizvadītā svētdienā 6.vietā palika un 33 punktus saņēma Olga Rajecka, kura atveidoja O-zone un izpildīja dziesmu Dragostea din tei. B.Sipeniece-Gavare sacīja: «Olga, Tev ļoti pastāv šis matu griezums. Un mums ar Jāni radās ideja, ka šāda varētu izskatīties Roberto mamma. Tāda varētu izskatīties itāļu sieviete.» V.Lūriņš: «Caur ļoti veiksmīgu plastiku pārtapi arī iekšēji! Manuprāt, šis bija tavs labākais numurs!»

Vakar TV3 šovā «Izklausies redzēts» pēdējās divās vietās ar vienādu punktu skaitu – 22, palika Ralfs Eilands un Liene Greifāne. R.Eilands bija pāriemiesojies operdziedātāja Sergeja Jēgera tēlā un izpildīja dziesmu Rēdereja. B.Sipeniece-Gavare: «Es pirms raidījuma satiku unikālās balss īpašnieku Sergeju Jēgeru un es viņam izstāstīju par šo raidījumu un Ralfu. Un S.Jēgers deva savu svētību, lai viss izdotos! Tev sejā bija ierakstīts – kaut tas pantiņš ātrāk beigtos, lai būtu piedziedājums. Tev iekrita smaga loze! Taču Sergeja Jēgera svētība tev kaut kur palīdzēja.» J.Šipkēvics: «Tu turējies varonīgi. Šis nebija tas ūdens, kurā tu varēji jūsties kā zivs, bet tu esi Ralfs un tu esi talantīgs. Un tev vēl ir četras reizes, kurās sevi parādīt, ka mums paliek mutes vaļā!»

L.Greifāne atveidoja Laimu Vaikuli, kura uzrunāja skatītājus ar dziesmu Viss nāk un aiziet tālumā. V.Lūriņš: «Bija interesanti skatīties uz tevi, taču atklāti sakot, man mazliet pietrūka priekšnesuma attīstības. Sākums bija ļoti labs, bet otra puse norotēja uz vietas. Ja runājam par Laimu, tad liekas, ka viņa izliekas par sniega karalieni, bet patiesībā ir pelnrušķīte.» J.Šipkēvics atcerējās savu sadarbību ar L.Vaikuli: «Es zinu, cik Laima Vaikule pašaizliedzīgi strādā, kā viņa sevi atdod publikai un skatītājiem. Es Tev novēlu, lai kādreiz tev 60 gadu jubilejā atnāk tik daudz apsveikumu un sveicēji nodzied dziesmu Ej, Laimīte, tu pa priekšu, Es tavās pēdiņās!»

Pirmajās Lieldienās TV3 šovā «Izklausies redzēts» notiks trakas izklaides un lielas pārvērtības. D.Skutelis pārtaps par Eniju Lenoksu, R.Meloni atdarinās Gvido Lingu, A.Rakovska iejutīsies Džesija Džeja tēlā, O.Rajecka atdarinās Ruslanu, S.Tīna atveidos Bjorku, R.Eilands būs Prince, L.Greifāne atveidos Vitniju Hjūstoni un R.Leperu varēs ieraudzīt kā Boratu.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu