IZM izsludina konkursu uz vadošu ierēdņa amatu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajās dienās Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) ir izsludinājusi atklātu konkursu uz vadošu ierēdņa amata vietu - Izglītības un zinātnes ministrijas resora informācijas un komunikācijas tehnoloģiju vadītājs, ziņo Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas un dokumentu pārvaldības nodaļa.

Galvenās pretendentiem izvirzītās prasības ir atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība. Pretendentam jābūt vismaz desmit gadu darba pieredzei informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā, vismaz piecu gadu pieredze vadošā amatā, zināšanas un izpratne par valsts pārvaldes darbību un informācijas tehnoloģiju jomu reglamentējošiem normatīvajiem aktiem. Jābūt labām angļu valodas zināšanām un teicamām komunikācijas prasmēm. Vēlama arī pieredze darbā ar politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektu izstrādi.

Piesakoties uz vakanto amatu, pretendentam jāiesniedz motivēta pieteikuma vēstule, CV, izglītības un citu kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas (tajā skaitā svešvalodas zināšanu līmeni apliecinoša dokumenta kopija). IZM aicina pieteikties pretendentus, kuru darba pieredze, zināšanas un prasmes ir atbilstošas izvirzītajām prasībām. Pieteikumi jāiesniedz līdz š.g. 7.augustam.

https://www.vestnesis.lv/

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu