Izmēģiniet mācīties New Horizons IT akadēmijā 2 nedēļas BEZ MAKSAS!*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā kļūt par IT speciālistu dažu mēnešu laikā?

Mūsdienās IT speciālisti ir vispieprasītākie un visaugstāk novērtētākie darbinieki jebkurā kompānijā gan Latvijā, gan arī visā pasaulē. Bet daudzi uzskata, ka, lai kļūtu par IT profesionāli, jāmācās ilgu laiku. Tā tiešām bija agrāk. Šodien IT Akadēmija New Horizons piedāvā IT speciālistu sagatavošanu no pašiem pamatiem. Tā ir unikāla iespēja kļūt par sertificētu IT speciālistu un uzsākt strādāt specialitātē jau 3 - 6 mēnešu laikā.

Iespēja izmēģināt apmācību bez maksas

Nāciet uz New Horizons IT akadēmiju un izmēģiniet mācīties 2 nedēļas BEZ MAKSAS!

Jums ir iespēja izmēģināt vienu no mācību programmām:

• Datorsistēmu administrators – IT NETWORK PROFESIONAL

• Microsoft Web-programmētājs

• Microsoft Windows-programmētājs

• Sertificēts Microsoft Office speciālists

• Sertificēts Adobe eksperts

• Tehniskā atbalsta dienesta speciālists

• Sertificēts Java-programmētājs

reģistrējieties šeit

Ar ko apmācība IT Akadēmijā atšķiras no apmācībām universitātē?

Mācību centrs New Horizons piedāvā speciālu apmācību tiem, kas vēlas uzsākt strādāt šajā sfērā Latvijā vai ārzemēs, bet nevar atļauties 3 – 4 gadus apmācībai universitātē.

Ja Jums nav pieredzes un atbilstošas izglītības, tā nav problēma - kopā ar IT Akadēmiju New Horizons Jūs varat sākt mācīties no nulles un pakāpeniski iegūt nepieciešamās zināšanas un sertifikātus.

«Tā ir brīnišķīga iespēja uzsākt savu karjeru IT jomā, veicot apmācību īsā laikā un uzreiz iegūstot vairākus starptautiskos sertifikātus no Microsoft, Cisco, CompTIA un citus, kā arī starptautisko sertifikātu New Horizons. Šādas mācību programmas ir ļoti populāras rietumvalstīs. Ja Jūs domājat par darbu Eiropā vai ASV, Microsoft un Cisсo sertifikāti izteiks darba devējam daudz vairāk nekā citi diplomi,» apgalvo centra vadītājs Dmitrijs Zaznovs.

Tikai vajadzīgo

Īsi apmācības termiņi iespējami, pateicoties tam, ka Jūs mācāties, apgūstot tikai to, kas nepieciešams veiksmīgam darbam.

Apmācības ilgums tiek nodrošināts arī ar inovatīvu metodiku Mentored Learning, par kuru mācību centrs New Horizons ieguvis statusu «Microsoft gada partneris». Šobrīd šī inovatīvā pieeja IT speciālistu apmācībai visā pasaulē strauji aizstāj tradicionālo apmācību grupās.

Apmācība notiek speciāli aprīkotā klasē un apvieno nodarbības ar instruktoru, video lekcijas un laboratorijas darbus. Jūs izvēlaties Jums ērtus laikus, atnākat uz mācību centru un mācāties, izmantojot speciāli izstrādātu programmatūru un materiālus.

Programmētājs vai sistēmu administrators?

Atliek tikai izvēlēties, par ko Jūs vēlaties kļūt - par programmētāju, datorsistēmu administratoru vai apgūt kādu citu no septiņām mācību programmām. Tikt galā ar izvēli Jums palīdzēs mācību centra New Horizons pasniedzēji, kuri paši ir praktizējoši speciālisti un teicami pārzina tirgus prasības un katras specializācijas specifiku.

Rezultāta garantija!

Sertifikāti, ko Jūs saņemsiet IT Akadēmijā New Horizons, dos Jums priekšrocības starptautiskajā darba tirgū. Piemēram, Lielbritānijā speciālista karjera ar šādiem sertifikātiem tiek uzsākta ar algu, sākot no 16-25 tūkstošiem mārciņām gadā. Šobrīd Latvijā citās sfērās darba algai ir tendence samazināties vai palikt tajā paša līmenī, bet IT jomā ir otrādāk, alga turpina pieaugt un var sasniegt vairākus tūkstošus latu mēnesī.

Starp citu, mācību centrs New Horizons garantē veiksmīgu eksāmenu nokārtošanu! Ja Jūs nevarēsiet nokārtot eksāmenu pirmajā reizē, Jūs turpināsiet apmācības bez maksas, kamēr tiks sasniegts mērķis.

*Maksas saturs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu