Iznācis grupas «Black Eyed Peas» jaunais albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas Latvijā pieejams amerikāņu grupas «Black Eyed Peas» desmitais albums «The E.N.D.» jeb «Enerģija nekad nemirst».

Neskatoties uz līdzību ar albuma nosaukumu, jaunais ieraksts nesimbolizē beigas, bet gan jaunas ēras un jauna skanējuma sākumu – vairāk eksperimentālu, elektronisku «underground» dziesmu.

Grupas līderis will.i.am par jaunā albuma vēstījumu saka: «Mēs pašlaik esam jaunu pārmaiņu laikā. Tās ir tradicionālās mūzikas un tradicionālo mēdiju beigas. Dzimst jaunas kultūras sākums. Jaunā albuma nosaukums neraksturo tikai Black Eyes Peas skanējumu, bet atzīmē visā pasaulē notiekošās pārmaiņas.«

Kamēr klubus un radiostacijas iekaro albuma pirmais singls «Boom Boom Pow», kurš ASV lejupielādēts vairāk nekā 2 miljonus reižu un kļuvis par visvairāk lejupielādēto dziesmu, klajā nācis videoklips otrajam singlam «I Gotta Feeling», kuru producējis franču dīdžejs Deivids Geta (David Guetta).

Albums pieejams arī «deluxe» versijā – tajā ietvertas 10 dziesmas, tostarp dažādas «bonus» kompozīcijas un reti remiksi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu