Iznācis jauns kāzu žurnāls – «Cosmopolitan» Kāzas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Cosmopolitan savas kāzu idejas un tēmas ir apkopojis atsevišķā žurnālā – Cosmopolitan Kāzas. Ja tu plāno savas kāzas, esi kāzu viesis vai vienkārši sapņo par skaistāko dienu savā mūžā, jaunais žurnāls būs domāts tieši tev! Tas iepazīstinās tevi ar aktuālākajām modes un skaistuma tendencēm, reāliem budžeta plānošanas un pasākuma organizēšanas noslēpumiem, pastāstīs par kārdinošākajiem medusmēneša galamērķiem, kā arī dalīsies simtiem citās noderīgās idejās.

Cosmopolitan Kāzas iesākas ar vairākām modes lappusēm, kurās varēsi skatīt un baudīt satriecošus tērpus, aksesuārus, ziedus un citas skaistas detaļas, kas izrotā līgavu viņas lielajā dienā. Tērpusies kā gaisīga mūza vai eleganta spāņu daiļava, jaunā līgava spēs apburt ikvienu kāzu viesi, ja tāds ir tavs mērķis – padomus varēsi lasīt, sākot jau no 3. lappuses. Jaunajā žurnālā tiek sniegti ieteikumi arī līgavaiņa un viesu tērpu kombinācijām – eleganti tērpu salikumi vīrietim un piemīlīgi apģērbi pašiem mazākajiem kāzu viesiem. Savukārt līgavas māsām veltījām veselas četras lappuses, kuras ir pilnas ar valdzinošām kleitām un aksesuāriem gan maigās krāsās, gan dārgakmeņu toņu spožumā.

Atšķir 10. lappusi, lai iepazītos ar trim patiesiem kāzu stāstiem – tie tev palīdzēs gūt iedvesmu aristokrātiski vēsām, tautiskām vai arī romantiskām un praktiskām svinībām. Lai tev izdotos notvert vēlamo svētku atmosfēru, mēs atlasījām arī vairākas tērpu un interjera detaļas, kas paspilgtinās vēlamo noskaņu. Bet, ja vēlies sarīkot krāšņas svinības jebkurā sezonā, tev noderēs ceļvedis kāzu gadalaikos. Tajā atradīsi apkopotas svaigākās tendences krāsu, kleitas, dekorāciju un citu elementu izvēlē, lai tu piedzīvotu gaumīgas kāzas neatkarīgi no tā, vai tās būs pavasarī vai ziemā.

Kā zināms, līgavai savā kāzu dienā un arī viņas draudzenēm ir jāizskatās perfekti no matu galiņiem līdz papēžiem, tāpēc 21. lappusē atradīsi neatvairāmas kāzu frizūras – vijīgas lokas kā Meganai Foksai vai bohēmiskas matu pīnes Diānas Krīgeres stilā. Šķirot lappusi tālāk, uzzināsi svarīgākos perfekta grima knifiņus un tā uzklāšanas noslēpumus.

Bet pirms vēl esi mijusi gredzenus ar savu mīļoto, neaizmirsti kārtīgi izbaudīt pēdējo nedēļas nogali brīvas meitenes statusā! Padomus dažādu stilu ballītēm apkopojām 26. lappusē, un varam garantēt – tavas draudzenes šo pirmskāzu vakaru atcerēsies vēl ilgi. Cosmo ir sagatavojis arī īstu kāzu pretstresa terapiju ar vairākiem padomiem, kā vienkārši izkļūt no šķietami baisām lielās dienas likstām. Ne lietus, ne ieplīsusi kleita vai neparedzētas viesu skaita izmaiņas nespēs mainīt to, ka jūs viens otru mīlat un izbaudāt tikai jums abiem veltīto dienu.
Kāzu deja, lai arī ilgst pāris minūtes, paliek atmiņās un sirdīs uz visiem laikiem, tāpēc 30. lappusē uzzini, kuru deju izvēlēties jūsu lielajam uznācienam.

Gatavošanās kāzām ir īsts pārbaudījums, tāpēc tev noteikti palīdzēs skaistumkopšanas plāns un fitnesa triecienprogramma, kas ieteiks, kā īsā laika posmā iegūt visskaistāko rezultātu. Īpaši rūpīgi izpēti kāzu budžeta aprēķinus 60. lappusē, jo tur apkopojām galvenos kritērijus, kas ietekmē izmaksas. Soli pa solim iepazīsties ar darāmo darbu sarakstu, lai laicīgi paspētu paveikt visus sagatavošanās darbus lielajai dienai, turklāt 65. lappusē atradīsi īstu budžeta plānu, kurā varēsi pati ierakstīt un vēlāk salīdzināt vēlamās un reālās svinību, tērpu un citu izdevumu izmaksas.

Ziediem un kūkām veltījām atsevišķus rakstus, jo esam pārliecināti – dēvēt kāzu tortes par vienkāršu desertu un ziedus par pašsaprotamu noformējumu būtu neprāts, tie ir ārkārtīgi svarīgas kāzu tematikas un dekorāciju sastāvdaļas. Uzburt pasakai līdzīgu stāstu tev palīdzēs fotosesija, kas aizvedīs tevi uz sapņainām un bezrūpīgām svinībām ezera krastā. Un, iepazīstoties ar kārdinošākajiem medusmēneša galamērķiem 68. lappusē, varēsi izbaudīt pati savu piedzīvojumu, izvēloties ceļojumu atbilstoši savām vēlmēm un iespējām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu