Iznācis jauns mēneša žurnāls – «Planētas Noslēpumi». (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

AS «Lauku Avīze» laidusi klajā jaunu mēneša žurnālu «Planētas Noslēpumi». Tas atklāj intriģējošus faktus par nezināmo, šķetina vēstures līkločus un nākotnes pareģojumus, ielūkojas slavenāko noziegumu shēmās, iepazīstina ar slepeniem arhīviem un neticamām zinātnieku iecerēm. 

Jaunā žurnāla moto - nav nekā neiespējama. Žurnāla mērķauditorija ir visa vecuma zinātkārie lasītāji, kuri vēlas vairāk izzināt sevi un pasauli.

Žurnāla pirmajā numurā «Planētas Noslēpumi» mēģina atklāt vairākus noslēpumus – kas uzbūvējis noslēpumainās zemūdens celtnes un kas padara Stradivari vijoles par neatkārtojamām un joprojām tik vērtīgām. Meklē atbildes uz jautājumu, kāpēc rodas negaiss un kas maksāja Ļeņinam par revolūciju. Un vēl žurnāla pirmajā numurā stāstīts par izcilu personību likteņiem – cik savdabīgs ikdienas dzīvē bija Vinstons Čērčils, un kāpēc aktieris Maikls Duglass tik ļoti vēlējās atkārtot sava tēva – izcilā aktiera Klērka Duglasa ceļu.

«Ja kāds vēl kaut vai mazliet par to šaubījies, tad jaunais žurnāls «Planētas noslēpumi» garantēti pārliecinās – pasaulē nav itin nekā neiespējama. Varbūt tikai par to pārāk maz zinām. Mūsu planēta cenšas glabāt gūzmu dažādu noslēpumu, taču mēs tos visus uzzināsim. Ja ne šodien, tad rīt. Ejot soli pa solim, šķirot lapu pēc lapas, izlasot, pārdomājot un varbūt vēl reizi atgriežoties pie vēstītā, varēsim kārtējo reizi pārliecināties par to, cik bezgala neviennozīmīga ir šī pasaule, ko simbolizē mūsu unikālā mājvieta, šī apzinātā Visuma pērle – planēta Zeme.

Ne visam uzreiz gribam piekrist, par daudz ko vienlaikus gan sajūsmināmies, gan šausmināmies. Tā ir patiesā vieduma formula, jo – nav tikai jā vai nē. Ir visa leknā krāsu gamma no baltā līdz melnajam neatkārtojamo faktu, fenomenu, brīnumu un mistikas kopsakarībā. Un tā tam jābūt,» saka žurnāla galvenais redaktors Arnis Terzens.

  • Žurnāls „ Planētas Noslēpumi» ir 64. lappušu biezs un tā cena mazumtirdzniecībā ir Ls 1,75. Visās preses tirdzniecības vietās to var iegādāties no 1. oktobra. Žurnālu 2014. gadam var arī abonēt.
Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu