Iznāk tūrisma buklets «Ventspils bērniem un jauniešiem»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 15.maijā, Ventspils Tirgus laukumā, kur plkst. 12.00 sāksies Ventspils Tūrisma sezonas atklāšanas pasākums, mazie Ventspils apmeklētāji varēs saņemt jaunu - tieši sev adresētu Ventspils tūrisma bukletu.

Bukletu sagatavojis Ventspils Tūrisma informācijas centrs, lai atraktīvā un bērnu vecumam atbilstošā formā iepazīstinātu ar pilsētas apskates objektiem, izklaides un atpūtas iespējām 4 valodās - latviešu, krievu, lietuviešu un igauņu.
 
Mazos ceļotājus piedzīvojumos pa Ventspils pilsētu aicina zaļais kūpinātājs «Mazbānītis», kas jau vasaras nogalē pukšķinās pa jaunu, daudz garāku maršrutu no Jūrmalas parka līdz Piedzīvojumu parkam un ar kuru kopā garlaicīgi nebūs ne mazulim, ne tīnim. Jaunie izpriecu tīkotāji aicināti arī ievest kārtību kvadrātiņu jūklī un uzminēt, kas tur paslēpies, kā arī papildināt savu zināšanu krātuvīti par pilsētas vēsturi skaitļu viktorīnā. Savukārt tie, kuri Ventspilī nav pirmo reizi, ātri atradīs atšķirības apskates objekta attēlos.

Izdevumā ir arī populārāko apskates un izklaižu vietu adreses, darba laiki un cenas, kā arī stilizēta pilsētas karte.

Bukletu bez maksas varēs saņemt Ventspils Tūrisma informācijas centrā, kā arī pilsētas atpūtas un izklaižu vietās. Skolēnu grupām, kas šovasar ceļos uz Ventspili, to dāvās pilsētas gidi.

Bukletu «Ventspils bērniem un jauniešiem» Tūrisma informācijas centrs izdod jau ceturto gadu.
 
Dodies aizraujošā ceļojumā pa Ventspili un atklāj, cik daudz interesanta var redzēt un piedzīvot mūsu pilsētā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu