Izslāpuši un izbadējušies «Ryanair» pasažieri sarīko «laupīšanu» lidmašīnā (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .H0oT., CC BY-NC-ND 2.0

Janvāra sākumā pamatīgu jandāliņu sarīkojuši aviokompānijas «Ryanair» pasažieri, kuri nespēja izturēt «pārāk ilgu» lidojumu no Marokas uz Francijas galvaspilsētu Parīzi, vēsta ārvalstu mediji.

Incidents noticis 11.janvārī, kad lidojums no Marokas uz Parīzi, kam vajadzēja būt aptuveni divas ar pusi stundas, ilga vairāk nekā septiņas stundas.

Lidojuma laikā vienam no pasažieriem kļuva slikti, un ekipāža pieņēma lēmumu veikt ārkārtas nosēšanos Madridē. Pēc tam, kad sasirgušais cilvēks bija nodots mediķu rokās, lidmašīnai vajadzēja turpināt ceļu uz kādu no Parīzes lidostām, taču kavēšanās bijusi tik ilga, ka neviena no lidostām nakts vidū nebija gatava uzņemt šo reisu.

Lidmašīna turpināja ceļu, taču tā tika novirzīta uz Nantes lidostu, kas atrodas aptuveni 500 kilometrus no Parīzes.

Uzzinot, ka lidmašīna aizlidojusi uz Nanti, nevis Parīzi, un ka lidostā būs jāpavada visa nakts, vairāki pasažieri burtiski sākuši trakot. Vairāki pasažieri jau Nantē atteicās pamest lidmašīnu, bet citi sākuši «laupīt» ēdienus un dzērienus, kurus «Ryanair» lidmašīnā piedāvā tikai par maksu.

Francijas mediji vēsta, ka notiekošais atgādinājis ķīlnieku sagrābšanu, kuru veica nelaimīgi, bet vienlaikus arī ļoti rupji pasažieri. Vēlāk Nantes lidostas personāls pasažieru uzvedību nodēvēja kā «dzīvniecisku un barbarisku».

Tikmēr aizturētie «noziedznieki» skaidroja, ka ekipāža pasažierus turējusi neziņā. «Mēs bijām izsalkuši un izslāpuši, nezinot, kas notiks tālāk,» teicis viens no pasažieriem. «Lidmašīnā pavadījām septiņas stundas, bet lidojumam bija jābūt aptuveni 2,5 stundas ilgam,» atzinis kāds cits «laupītājs».

Pēc ilgstošām pārrunām, «Ryanair» beidzot piekrita pasažieriem sagādāt autobusus, kas viņus nogādāja Parīzē.

«Ryanair» pārstāvji pēc notikušā komentāros bija izvairīgi, norādot, ka pasažieri tika nogādāti to izvēlētajā galamērķī.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu