Izsludina datorspēļu konkursu «Beidz runāt, sāc darīt!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Jau otro gadu tiek izsludināts datorspēļu konkurss «Beidz runāt, sāc darīt!». Konkursa mērķis – veicināt datorspēļu industrijas attīstību Latvijā, informē organizatori.

Konkursā ikvienam tiek sniegta iespēja pārbaudīt savus spēkus datorspēļu veidošanā, tādējādi sniedzot iespēju atklāties arī jauniem talantiem.

Konkurss kopumā tiek iedalīts vairākos posmos - konkursa dalībniekiem no 19.jūlija līdz 31.augustam jāveic reģistrācija un pieteikšanās, savukārt spēļu izstrāde notiek līdz 31.oktobrim. No 1. līdz15.novembrim tiks veikta datorspēļu testēšana, kurā varēs piedalīties ikviens portāla «gamedev.lv».

Konkursa uzvarētājs tiks noteikts no 16.novembra - 1.decembrim, kad ikviens portāla apmeklētājs varēs novērtēt iesniegtās datorspēles piecu zvaigžņu sistēmā.

Fināls un uzvarētāju apbalvošana notiks 3.decembrī. Balvu fonds konkursā šobrīd netiek nosaukts, jo notiek papildus sponsoru piesaiste un tuvākajā laikā tas tiks precizēts.

http://www.gamedev.lv/contest/brsd_2

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu