Izsludina konkursu par Hematoonkoloģijas nodaļas telpu rekonstrukcijas būvprojekta izstrādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Aicinām uzņēmumus piedalīties konkursā par VSIA Bērnu klīniskā  universitātes slimnīca 24.korpusa (kurā telpas paredzētas Hematoonkoloģijas nodaļai) telpu rekonstrukcijas būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību, portālu "Apollo" informēja Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Iepirkumi.

Bērnu slimnīca fonds cer uz uzņēmumu atsaucību un aicina izskatīt iespēju arī daļēji projektu ziedot! Būvprojekta izstrāde ir pirmais solis ceļā uz jaunām Hematoonkoloģijas nodaļas telpām. Fonds aicina cilvēkus turpināt ziedot rekonstrukcijas darbiem līdz pat šī gada beigām, lai jau nākamā gada pirmajā pusē varētu uzsākt būvdarbus un līdz gada beigām nodot jaunas telpas nodaļas rīcībā!

Ziedot akcijai ir iespējams zvanot pa ziedojumu tālruni 90006681, ziedot.lv mājas lapā, nopērkot īpašo Saulaino dienu T-kreklu, kā arī pārskaitot līdzekļus uz Bērnu slimnīcas fonda bankas kontiem: AS SEB banka: UNLALV2X, konta Nr. LV84UNLA0050012160326, A/S Swedbank: HABA LV22, konta Nr.LV02HABA0551000377020

Onkoloģiska saslimšana ik gadu tiek diagnosticēta 40 līdz 50 bērniem visā Latvijā. Bērnu slimnīcas hematoonkoloģijas nodaļā kopumā gada laikā ārstējas aptuveni 900 pacienti. Turklāt vienas ārstēšanas epizodes ilgums stacionārā ir vidēji no viena līdz diviem mēnešiem, taču, ņemot vērā slimības specifiku, nereti nepieciešama atkārtota stacionēšanās, līdz ar to slimnīcā pavadāmais laiks var ilgt pat pus gadu un vairāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu