Izsludina konkursu par Valmieras Mūzikas skolas izbūvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Valmieras pilsētas pašvaldība izsludinājusi atklātu konkursu par Valmieras Mūzikas skola izbūvi ēkā Pilskalna ielā 3, portālu «Apollo» informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas vadītāja Inese Pabērza.  

Rekonstruējot bijušās sabiedriskās pirts ēku 1280 m² apmērā, Mūzikas skolas audzēkņi iesāks mūsdienīgā un drošā mācību vidē, kā arī labiekārtotā teritorijā. Pašlaik Valmieras Mūzikas skola atrodas četrās ēkās divās pilsētas vietās. Telpas nav mūsdienīgas un atbilstošas kvalitatīvai mācību procesa nodrošināšanai. Turklāt tās tiek nomātas, kas palielina pašvaldības izdevumus iestādes uzturēšanai.

Projekta ietvaros tiks veikti ēkas energoefektivitātes uzlabošanas pasākumi- fasāžu siltināšana, pārseguma siltināšanu, logu un durvju nomaiņu, ventilācijas sistēmas izbūve. Mācību telpas tiks nodrošinātas ar skaņas izolācija, kas mūzikas apmācības procesā ir būtisks aspekts. Tiks izbūvētas nepieciešamās inženierkomunikācijas -ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, elektrība, lietus kanalizācija, ugunsdrošības un apsardzes signalizācija, vājstrāvu tīkli. Ēkā tiks izbūvēts lifts, kā arī telpās iebūvētas stacionārās mēbeles. Projekta ietvaros tiks veikta teritorijas labiekārtošana, stāvvietu izbūve, gājēju ietves ierīkošana u.c. darbi. Darbus plānots paveikt 11 mēnešu laikā no līguma slēgšanas brīža.

Pretendentiem pieteikumi iesniedzami līdz 2012.gada 17.jūlija, pl.9:00. Izbūves darbi veicami saskaņā ar SIA «Agroprojekts» izstrādāto tehnisko projektu.

Mūzikas izbūve tiks veikta ar ERAF atbalstu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu