Izsludina pieteikšanos uz radošo uzdevumu spēlēm «Mākoņstūmēji 2009»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tehniskās jaunrades nams «Annas 2» aicina 5.– 8. klašu skolēnus pieteikties radošo uzdevumu komandu spēlēm «Mākoņstūmēji 2009».

Spēļu mērķis ir veicināt skolēnu radošu pieeju situāciju risināšanā, prasmi sadarboties komandā, uzņemties atbildību, prezentēt savas idejas, kā arī attīstīt skolēnu sadarbību starp dažādām mācību iestādēm.

Konkursā var piedalīties 5. – 8. klašu skolēnu komandas no skolām un interešu izglītības iestādēm. Komandas veido paši dalībnieki pirms pieteikšanās. Dalībnieku skaits komandā: 5 līdz 6. Komandas sacenšas dažādu radošu, zinātnisku, lietišķu, tehnisku uzdevumu un problēmjautājumu risināšanā, kā arī rezultātu prezentēšanas prasmē.

«Mākoņstūmēji» ir inovatīvi, tehniski, aizraujoši un radoši risinājumi, kas veicina radošas un konstruktīvas attieksmes izmantošanu dažādu uzdevumu un situāciju risināšanā. Trakas idejas un izgudrojumi. Spēle piedāvā darboties komandā, darba grupā, kā arī nepieciešamības gadījumā uzņemties līdera lomu un atbildību.

www.tjn.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu