Izsludināts Dirty Deal Teatro repertuārs līdz sezonas beigām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dirty Deal Teatro noslēgs 2013/2014. gada teātra sezonu ar Vislatvijas jaunās dramaturģijas lasījumu cikla «10min slavas» finālu 12. jūnijā, savukārt maija beigās gaidāmas divas pirmizrādes – režisora Ģirta Šoļa situāciju komēdija «Dienas varonis» un jaunā režisora Georgija Surkova dokumentālā teātra izrāde «Savā vietā». Maijā repetuārā arī atgriežas muzikālā izrāde-pārgājiens «Mārupīte».

Izrāde «Dienas varonis» būs parodija par populārākajiem realitātes šoviem, lai izpētītu, cik vērtas ir patiesas emocijas, cik viegli cilvēks pakļaujas provokācijām un cik tālu to ir ētiski izmantot. Režisors Ģirts Šolis nācis no radošās apvienības «umka.lv» un šajā izrādē turpina gan pieaugušo leļļu teātra attīsīšanu Latvijā, gan izrāžu «Vectēva vakars» sabiedrisko un politisko aktualitāšu parodēšanu. Izrādē spēlēs Katrīna Albuže, Kristians Kareļins, Madars Zvagulis, Aleksejs Geiko, bet tās muzikālo noformējumu veido Edgars Šubrovskis (grupa «Manta»). Pirmizrāde 24. maijā plkst. 18:30.

Dokumentālā teātra izrāde «Savā vietā» tiek veidota balstoties uz dažādu cilvēku stāstiem par tēmu, kāpēc dzīvot vai nedzīvot Latvijā. Tā būs saruna starp cilvēkiem – esošajiem un bijušajiem Latvijas iedzīvotājiem –, kas nekad nebūtu satikušies uz dzīvu sarunu atšķirīgā vecuma, izglītības vai dzīves apstākļu dēļ un šajā sarunā dzimst jaunas un neparedzamas atziņas. Izrādi veido režisors Georgijs Surkovs kopā ar dramaturgu Ivo Briedi. Tajā spēlēs Valērija Surkova, Dmitrijs Petrenko un Kaspars Zāle. Pirmizrāde 28. maijā plkst. 19:00.

Vislatvijas «10min slavas» šajā sezonā apceļoja Latviju – lasījumi notika Rīgā un Latvijas novados. Noslēgumā 12. maijā plkst. 19:00 satiksies visu piecu lasījumu uzvarētāji, kas noteikti skatītāju balsojumos katrā vietā. Ieeja lasījumos bez maksas.

mājaslapā

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā «Biļešu Paradīze» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv».

Izrādes notiek teātrī «Dirty Deal Teatro» (Spīķeru kvartāls, Maskavas iela 12, k-2).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu