Izsludināts konkurss doktorantiem mērķstipendijas saņemšanai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Universitāte (LU) izsludina konkursu mērķstipendijas saņemšanai visu nozaru doktora studiju doktorantiem Eiropas Struktūrfondu (ESF) projektā «Atbalsts doktora studijām Latvijas Universitātē».

LU izsludina 10.konkursu mērķstipendijas saņemšanai visu nozaru doktora studiju 2., 3. un 4.gada doktorantiem. Konkursa norises laiks ir no 17. līdz 30. septembrim. Dokumenti jāiesniedz projekta administrācijai Baznīcas ielā 5 (sētas mājā), 454. kabinetā. Sīkāka informācija pa tālruni: 67034606, 67034578. Rezultātus par mērķstipendijas piešķiršanu paziņos LU mājaslapā 30.septembrī.

Informējam arī, ka 1.oktobrī LU izsludinās 11.konkursu mērķstipendijas saņemšanai visu nozaru doktora zinātniskā grāda pretendentiem. Zinātniskā grāda pretendents ir students, kas sekmīgi beidzis doktora studiju programmu, bet vēl nav aizstāvējis promocijas darbu pēc doktora studiju programmas absolvēšanas vai kura akadēmiskā darbība, kas veikta ārpus programmas, tiek tai pielīdzināta, ievērojot programmā paredzēto kārtību un atbilstoši Ministru kabineta noteiktajiem kritērijiem, un kurš ir sekmīgi nokārtojis eksāmenus izraudzītajā zinātnes nozarē. Dokumenti būs jāiesniedz no 15. līdz 18.oktobrim.

Pirmajos deviņos konkursos projektā «Atbalsts doktora studijām Latvijas Universitātē» apgūti 13 miljoni latu, piešķirot 1370 mērķstipendijas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu