Izsolē pārdos 40 ha lielu zemes gabalu blakus lidostai «Rīga» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Colliers

Rīgas dome ir nodevusi privatizācijai divdesmit divus neapbūvētus zemes gabalus ar kopējo platību 40 ha, kuri atrodas blakus Starptautiskajai lidostai «Rīga» un var tikt izmantoti dažādiem attīstības projektiem.

Sākotnēji šie zemes gabali tika iecerēti reģionāla mēroga izstāžu un konferenču centra būvniecībai. Īpašuma lokācija ir īpaši izdevīga - īpašuma apkārtnē atrodas ne vien galvaspilsētas centrālā maģistrāle, bet arī Baltijas lielākais gaisa satiksmes mezgls.

Iepirkuma konkursa rezultātā ir noslēgts līgums ar «Colliers International» par minēto zemes gabalu pārdošanas darījuma organizēšanu, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma Mārketinga koordinatore Kristīne Spundiņa.

Zemesgabali tiks pārdoti mutiskā izsolē ar augšupejošu soli. Izsoles mērķis ir pārdot visus zemes gabalus kā vienu kopību. Lai to īstenotu, ir plānots pievērst šim īpašumam arī ārvalstu investoru uzmanību. Privatizācijas noteikumos ir paredzēta arī izsoles iespēja atsevišķām zemes gabalu lietu kopībām. Izsoles notiks 2013.gada 14.martā. Pieteikties izsolēm var līdz 2013.gada 27.februārim.

www.rdid.lv

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu