Izsolīs nodegušo Stelpes minerālūdens ražotni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Šodien notiks 2010.gadā ugunsgrēkā nodegušās Stelpes minerālūdens ražotnes izsole. 

Kā liecina ieraksts oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis», tiks izsolīts SIA «Mežotne LDA» piederošais nekustamais īpašums Stelpes pagastā, Vecumnieku novadā, kas sastāv no ražošanas ēkas, kantora, nojumes un šķūņa. Īpašuma novērtējums ir 53 000 latu. Tāpat tiks izsolīts nekustamais īpašums - zemesgabals 2,9 hektāru platībā, kura novērtējums ir 2000 latu. 

Izsole notiks plkst.15.30 Bauskā, Dārza ielā 12a. 

Kā ziņots, Stelpes minerālūdens ražotnes izveidē 2009.gadā tika ieguldīts apmēram 1,4 miljoni latu. 2010.gada 25.septembrī ražotnē notika ugunsgrēks, kas pilnībā iznīcināja ražošanas ēkas jumtu. Kā «Nozare.lv» toreiz norādīja Dzirkalis, uzņēmuma darbības atjaunošana paredzēta līdz gada beigām.
 
«Norit sarunas ar apdrošināšanas kompāniju «Balta» par kompensācijas apmēriem, lai varētu atjaunot ražotni, nepieciešamos līdzekļus aizņemoties. Panācām vienošanos arī ar banku par kredīta maksājumu atlikšanu, ko veicināja panākumi sarunās par investoru piesaistīšanu,» sacīja uzņēmuma vadītājs, atturoties nosaukt potenciālā «Stelpes» investora vārdu.
 
«Mežotne LDA» ražoja gāzētu un negāzētu produktu «Dabīgais Stelpes minerālūdens», ko iegūst no Stelpes jeb Nīzeres avota.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu