Izsolīs piecus «Latvijas Krājbankai» piederošus dzīvokļus Liepājā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien paredzēts izsolīt piecus likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošus dzīvokļus Liepājā, liecina bankas administratora SIA «KPMG Baltics» paziņojums.

Paredzēts izsolīt dzīvokli Liepājā, Aisteres ielā 3-48, kura platība ir 54,3 kvadrātmetri, bet īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 2900 lati, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Izsole paredzēta plkst.12.50 Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Tāpat paredzēts izsolīt dzīvokli Liepājā, Aisteres ielā 7-72, kura platība ir 70,5 kvadrātmetri, bet īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 3600 lati, kas nav apliekama ar PVN. Izsole paredzēta plkst.13.30 Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Paredzēts izsolīt arī dzīvokli Liepājā, Piltenes ielā 2-69, kura platība ir 33,7 kvadrātmetri, bet īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 3200 lati, kas nav apliekama ar PVN. Izsole paredzēta plkst.14.10 Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Tāpat paredzēts izsolīt dzīvokli Liepājā, Oskara Kalpaka ielā 105-64, kura platība ir 53,6 kvadrātmetri, bet īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 3700 lati, kas nav apliekama ar PVN. Izsole paredzēta plkst.14.50, Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Plānots arī izsolīt dzīvokli Liepājā, Atmodas bulvārī 12-29, kura platība ir 57,9 kvadrātmetri, bet īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 3000 latu, kas nav apliekama ar PVN. Izsole paredzēta plkst.15.30, Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Izsoles rīko bankas maksātnespējas administratora «KPMG Baltics» pilnvarotais sertificētais administrators Jānis Ozoliņš.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Latvijas Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics», kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu