Izsolīs trīs neapbūvētus zemes gabalus komercdarbības veikšanai Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes Īpašuma departamenta telpās, Riharda Vāgnera ielā 5, šodien notiks izsole uz trīs neapbūvētu zemes gabalu nomu, lai tajos veiktu uzņēmējdarbību, aģentūru LETA informēja Īpašuma departamentā.

Zemes gabali atrodas Buļļu ielā, Andreja Saharova ielā un Anniņmuižas ielā.

Zemesgabala Buļļu ielā tā atrašanās un nelielās platības (500 kvadrātmetru) dēļ izmantošanas mērķis ir kapsētu uzturēšanai nepieciešamo izstrādājumu tirdzniecības laukuma kioska/paviljona izvietošana, ierīkošana un apsaimniekošana. Zemesgabala nomas līguma termiņš ir pieci gadi, bet līguma termiņš var tikt pagarināts ne ātrāk kā četrus mēnešus pirms līguma termiņa beigām. Paredzēts, ka zemesgabala sākotnējās nomas maksas apmērs ir 1000 latu gadā.

Apbūves gabals Andreja Saharova ielā ir tikai 30 kvadrātmetru plašs, un tas domāts īslaicīgas lietošanas būvei, kas tiek izmantota kā komercdarbības objekts, - uz tā varētu atrasties kiosks vai kāds neliels veikaliņš. Zemesgabala sākotnējā apsaimniekošanas maksa gadā ir 450 lati.

Bet zemesgabals Anniņmuižas ielā ir lielākais no nomai nododamajiem zemesgabaliem - tas ir 1759 kvadrātmetru plašs. Tā izmantošanas mērķis ir maksas autostāvvietas būvniecība un apsaimniekošana. Arī šī zemes gabala nomas termiņš ir pieci gadi, un sākotnējās nomas maksas apmērs ir 631 lats gadā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu