Izsolīs vairākus «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus Jūrmalā un Rīgā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien tiks izsolīti vairāki likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» nekustamie īpašumi Jūrmalā un Rīgā, liecina paziņojums presē.

Tiks izsolīts nekustamais īpašums Jūrmalā, Saulgriežu ielā 5. Nekustamo īpašumu veido 2505 kvadrātmetru zemesgabals un pansijas ēkas jaunbūve. Īpašuma izsoles sākumcena - 240 000 latu.

Tiks izsolīts arī nekustamais īpašums Jūrmalā, Slokas ielā 91 un 91b. Nekustamais īpašums sastāv no 1097 kvadrātmetru zemesgabala un nepabeigta celtniecības objekta - trīs stāvu rindu mājas jaunbūves ar kopējo platību 664,89 kvadrātmetri. Nekustamo īpašumu kā lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena ir 160 000 latu.

Šo nekustamo īpašumu augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Šodien tiks izsolīts arī «Latvijas Krājbankai» piederošs 2299 kvadrātmetru zemesgabals Jūrmalā, Tallinas ielā 21. Zemesgabala sākumcena ir 28 900 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Izsolīs arī 4052 kvadrātmetrus plašu zemesgabalu Jūrmalā, Kreimeņu ielā. Tā sākumcena ir 95 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Šodien izsolīs arī divus dzīvokļus Rīgā, Brīvības ielā 74. Tiks izsolīts 120,2 kvadrātmetru dzīvoklis un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala Brīvības ielā 74-13. Šī nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 70 000 latu. Tiks izsolīts arī 230,7 kvadrātmetrus plašs dzīvokli un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala Brīvības ielā 74-12. Šī īpašuma sākumcena ir 123 000 latu. Šo īpašumu cena nav apliekama ar PVN.

Izsoles notiks Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15. Tās rīko «Latvijas Krājbankas» administrators «KPMG Baltics», kas pilnvarojis sertificētu administratoru Jāni Ozoliņu.

Vairāku nekustamo īpašumu izsoles notiks arī 21.augustā un 22.augustā.

Kau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt «Krājbankas» bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt «Krājbankas» administrators - revīzijas kompāniju «KPMG Baltics», kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu