Izstādei «AUTO 2013» ir pieteicies prāvs dalībnieku skaits (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No 26. līdz 28. aprīlim Ķīpsalā norisināsies ikgadējā autoindustrijas izstāde «AUTO 2013». Līdzīgi kā iepriekš, arī šogad tā apvienos četras tematiskās sadaļas - «Auto», «Transporta tehnika», «Auto mehānika» un «Auto Exotica».

Ar katru gadu arvien plašāka kļūst izstādes sadaļa «Auto». Jau pašlaik pārstāvniecību apstiprinājis diezgan prāvs skaits automobiļu zīmolu: «Alfa Romeo», «Chevrolet», «Chrysler», «Dacia», «Dodge», «FIAT», «Hyundai», «Isuzu», «Jeep», «KIA», «Nissan», «Opel», «Peugeot», «Renault», «SEAT», «Suzuki» un «Volvo».

Līdztekus jaunāko modeļu ekspozīcijai notiks arī konkurss «Latvijas Gada auto 2014» un būs stends, kurā apmeklētāji varēs aplūkot pirmos pretendentus («Ford», «Mazda», «VW»), kas pieteikušies sacensties par prestižo titulu «Gada auto». Izstādē aktīvi piedalīsies arī CSDD. Šogad īpaša uzmanība tiks veltīta autobraucēju izglītošanai par satiksmes drošību – plānots, ka CSDD stendā katram interesentam būs iespēja izmērīt noguruma pakāpi un uzzināt, kā tas ietekmē vadītāja spēju reaģēt dažādās situācijās uz ceļa.

«Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad izstādei izvirzīts vienots moto «Kvalitatīvs serviss jebkura vecuma automašīnai», kas ļaus saņemt ļoti pievilcīgus spēkratu apkalpošanas piedāvājumus jebkura vecuma automobiļu īpašniekiem. Šī gada izstādi esam plānojuši ne tikai kā jauno modeļu parādi, bet galvenokārt kā auto tirdzniecību veicinošu pasākumu ar apjomīgu un kvalitatīvu piedāvājumu klāstu,» norāda Asociācijas «Latvijas auto» prezidents Andris Kulbergs.

«Ikviens jaunu automobiļu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmums izstādē iegūst iespēju gan izrādīt savu modeļu piedāvājumu, gan testa braucienos iepazīstināt apmeklētājus ar katra auto funkcionalitāti un priekšrocībām, kā arī uzrunāt tos skeptiķus, kuri bieži vien maldīgu pieņēmumu iespaidā nemaz nenonāk līdz autorizētajiem servisiem“, uzsver SIA «Auto Blitz» vadītājs Ģirts Zemītis.

Izstādes sadaļā «Auto mehānika» būs aplūkojams plašs automobiļu piederumu, apkopes līdzekļu, autoservisa aprīkojuma un remonta instrumentu klāsts, kas paredzēts gan nozares profesionāļiem, gan ikvienam entuziastam, kam patīk remontdarbus veikt pašam.

Izstādes sadaļas «Transporta tehnika» ekspozīcijā būs aplūkojami jaunumi lielgabarīta spēkratu sektorā – komerctransports, autobusi, dažādas funkcionalitātes piekabes, kā arī speciālā tehnika un aprīkojums –, kas varētu interesēt tranzīta un loģistikas nozares uzņēmējus.

Sadaļa «Auto Exotica» parasti ir kā saldais krējums, kas pārsteidz apmeklētājus ar ekstravaganci un krāsainību, ar braucamrīkiem, kas reti redzami uz ielas ikdienas satiksmē. Arī šogad speciāli uz izstādi no ārvalstīm tiek vestas līdz šim Latvijā neredzētas autotūninga «pērles». Pārsteigumi būs! Kādi tieši? Par to organizatori informēs jau drīzumā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu