Izveidota īpaša rezervācijas sistēma ziemas prieku baudīšanai Cēsīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sadarbojoties Cēsu un apkārtnes tūrisma uzņēmējiem un Cēsu Tūrisma informācijas centram «[s:30572]» lapā pieejams pavisam jauns piedāvājums – Cēsis ziemā jeb «Sajūti Alpus Cēsīs».

Šobrīd interesentiem pieejami 2 varianti – gan tādiem, kas tikai vēl grib iemācīties slēpot, gan tādiem, kas jau to lieliski prot, bet vēlas izbaudīt ziemu tepat Latvijā. Atpūsties gribētājam nav jāmeklē dažādās vietās Internetā – tagad visas ziemā iespējamās aktivitātes atrodamas vienuviet. Rezervācijas sistēma jeb brīvdienu kalkulators sarēķina, cik izmaksās aizraujoša un aktīva nedēļas nogale Cēsu pusē.

Piedāvājums šobrīd ir pieejams latviešu valodā, bet jau drīzumā tas būs atrodams arī krievu un angļu valodās, jo par aktīvu atpūtu ziemā interesējas gan Latvijas iedzīvotāji, gan kaimiņvalstu tūristi no Lietuvas un Igaunijas.

Cēsu aktīvās atpūtas piedāvājums ziemas sezonā ir bagātākais un kvalitatīvākais Baltijā – te ir gan Žagarkalns un Ozolkalns snovbordistiem un kalnu slēpotājiem, gan Priekuļu biatlona trase distanču slēpošanai. Arī atpūtas iespējas pēc sporta aktivitātēm ir gana plašas un daudzveidīgas!



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu