Izvēlētas vadītājas diviem bērnudārziem un Rīgas Pļavnieku pamatskolai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja šodien akceptēja Rīgas domes lēmumprojektus par divu bērnudārzu vadītāju un Rīgas Pļavnieku pamatskolas direktores iecelšanu, portālu «Apollo» informēja Dzintra Āboliņa, Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore.

Par Rīgas 197. pirmsskolas izglītības iestādes vadītāju plānots iecelt Sarmīti Spingu, kura patlaban vada bērnudārzu Liepājā. Savukārt Rīgas 231. pirmsskolas vadītājas amatam tiks virzīta Natālija Orupa.

Konkursā uz Rīgas Pļavnieku pamatskolas direktores amatu par labāko kandidāti atzīta Elīna Dreimane, viņa patlaban ir Tukuma 3. pamatskolas direktora vietniece mācību darbā.

Visas trīs vadītājas izvēlētas konkursa kārtībā, viņu kandidatūras ir saskaņojusi arī Izglītības un zinātnes ministrija. Galīgos lēmumus par iecelšanu amatā pieņems Rīgas dome.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu