J. Rēdlihs: Otro vārtu zaudējumā saņēmu stipru sitienu mugurā (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» aizsargs Jēkabs Rēdlihs pēc [s:44111]kluba mājaslapā izteicās, ka nākamajā mačā jāspēlē agresīvāk un jāizdara vairāk metienu.

Rēdlihs atzina, ka lidojums ir atstājis negatīvas sekas, bet tas nevarot būt attaisnojums, jo iespējas gūt vārtus «rīdziniekiem» ir bijušas vairākas. «Garais pārlidojums, protams, nepalīdzēja, tomēr bija daudz iespēju, kuras mēs varējām realizēt un gūt vārtus.»

Raugoties uz finālsērijas noslēdzošo spēli, Jēkabs ir optimistiski noskaņots.  «Protams, ka «Amur» nebija ko zaudēt un viņi skrēja jau ar spēles sākumu uz 110%. Varbūt mums no garā lidojuma kājas vēl īsti nebija pilnā svaigumā, nebija iekustējušās, bet tāds ir hokejs. Rīt būs jauna diena un jauna spēle, cīnīsimies tālāk.»

«Otrajā vārtu zaudējumā cilvēki, kas redzēja no malas, zinās labāk, kas tur īsti notika. Bet es jutu diezgan stipru sitienu mugurā un tad jau likumsakarīgi, ka ripa bija vārtos

Salīdzinot «Amur» komandas sniegumu Rīga un Habarovskā, Rēdlihs izceļ mājinieku atbalstu. «Protams, spēlējot mājās arī mums fani palīdz sevi parādīt no labākās puses. Izdodas sevi vairāk motivēt un tas dzinulis ir vēl lielāks. Tas, ka viņi spēlē mājās, viņus tikai vairāk dzen uz priekšu un liek aktīvāk cīnīties. Mājas ir mājas - tur vienmēr spēlēt ir vieglāk.»

Runājot par rītdienas izšķirošo spēli, aizsargs akcentē momentu realizāciju un spēles disciplīnas ievērošanu. «Protams, realizācija. Jāgūst vairāk vārtu. Nākamais ir – jāspēlē disciplinētāk, vairāk jāieklausās trenerī, ko viņš saka. Jāspēlē agresīvāk un daudz vairāk jāmet pa vārtiem

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu