Jahovičam veiks operāciju, atgriešanās laiks nav zināms

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas basketbola kluba «VEF Rīga» spēlētājam Gatim Jahovičam ceturtdien tiks veikta meniska operācija, tā sarunā ar «Apollo» apstiprināja kluba direktore Laila Spaliņa.

Līdz ar to basketbolists nevarēs savai komandai palīdzēt Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas atlikušajās trīs spēlēs, kuras šonedēļ norisināsies Rīgā.

«Gatim ceturtdien veiks operāciju meniskam un nav zināms, kad viņš varēs atgriezties laukumā. Atlabšana pēc šādas traumas katram sportistam ir citādāka. Tas klubam neapšaubāmi ir liels zaudējums,» norādīja kluba pārstāve.

Jahovičs ceļgala savainojumā iedzīvojās aizvadītajā nedēļas nogalē, kad Kauņā norisinājās Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas «Final Four» turnīrs. Pusfināla maču pret «Lietuvos Rytas» Jahovičs nepabeidza un jau spēles laikā ar partneru palīdzību atstāja laukumu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu