Jāņa Norviļa jauno pianistu konkursu ieskandinās Vestards Šimkus (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 17.janvāra līdz 19.janvārim jau trešo reizi Madonā notiks Jāņa Norviļa jauno pianistu konkurss, un šogad konkursu ieskandinās pianista Vestarda Šimkus koncerts, aģentūra LETA noskaidroja Madonas novada pašvaldībā.

Vestarda Šimkus koncerts notiks 17.janvārī plkst.19. Pianists jau otro reizi būs arī konkursa žūrijas pārstāvis. Konkursa galvenajā dienā - 18.janvārī - notiks jauno pianistu sacensība, sākotnēji no plkst.10 līdz 11.45 koncertējot jaunākajiem dalībniekiem, bet vecākajai grupai - pēcpusdienā no plkst.13 līdz 17. Uzvarētāju un laureātu apbalvošanas ceremonija un noslēguma koncerts notiks svētdien, 19.janvārī, plkst.12.

Kā norādīja pašvaldībā, dalībai konkursā pieteikušies 29 jaunie censoņi no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Azerbaidžānas un Ukrainas.

Savukārt paralēli konkursam jau tradicionāli notiks arī klavierspēles pedagogu tālākizglītības seminārs, kurā piedalīsies pedagogi, kas sagatavojuši audzēkņus konkursam, kā arī skolotāji no visas Latvijas, norādīja pašvaldībā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu