Janičenoks: neejam tikai uz TOP 16, cīnīsimies tālāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«VEF Rīga» basketbolists Kristaps Janičenoks pēc uzvaras pār Saloniku PAOK klubu sacīja, ka uzvaru nodrošināja visi spēlētāji, nevis tikai viņš viens, gūstot 21 punktu.

«Apollo» Kristapu sazvanīja Minhenē: «Nevaru tā viennozīmīgi pateikt, ka šī man bija sezonas labākā spēle. Šis mums bija svarīgs mačs, «VEF Rīga» ar šo panākumu atstājis ierakstu kluba vēsturē.» 

«Rīdzinieku» ierocis bija sekmīgie tālmetieni (10/24). Vai bija rezervē arī plāns B? «Jā, tad noteikti vairāk spēlētu uz garajiem spēlētājiem. Mums bija iespējas, tādēļ arī uzbrukām no tālās distances. Taisnība, ka apdraudēt grozu varēja vairāki spēlētāji, tas PAOK sagādāja raizes,» atzīst Kristaps.

«Bija patīkami spēlēt šādā atmosfērā. Nezinu precīzi, cik skatītāju zālē bija, jo tā ir liela, taču viņi bija agresīvi un skaļi. Ļoti patika šāda atmosfēra,» uzsver Janičenoks, sakot, ka komanda nedomā apstāties pie sasniegtā.

«Neejam tikai uz TOP 16, cīnīsimies tālāk. [«VEF Rīga» viens pretinieks otrajā kārtā jau zināms - «CEZ Nymburk». Vēl grupā var tikt divi Francijas klubi, «Lucoil Academic», kā arī «Donetsk» - a.p.]. Tas, ka pretī nebūs superklubi, vēl neko nenozīmē. Jāsaprot, ka «VEF Rīga» arī nav pieskaitāms superkluba statusam. Varbūt tagad Čehijas presē raksta, ka čehi priecājas, ka jāspēlē ar Rīgu. Jāstāv uz zemes,» uz piesardzību norāda komandas līderis. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu