Jānis Andersons: Šogad palīdzēt izlasei nebija variantu (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Šogad palīdzet Latvijas izlasei nebija nekādu variantu,» tā sarunā ar šo rindu autoru sacīja hokejists Jānis Andersons, kurš patlaban atrodas Čehijā.

27 gadus vecais Andersons sezonu aizvadīja Vācijas otrajā līgā, pārstāvot Heilbronnas «Falken» komandu. Sezonu Jānis noslēdz priekšlaicīgi, vienā no mačiem iedzīvojoties potītes savainojumā, pēc kā vēlāk sekoja operācija.

«Man zvanīja Latvijas Hokeja federācijas ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks un jautāja par izlasi, bet es uzreiz pateicu, ka šajā pavasarī nevarēšu palīdzēt,» stāsta Andersons.

«Vienā no čempionāta spēlēm divcīņā ar pretinieku sajutu asas sāpes potītes rajonā, bet vēlāk izrādījās, ka nepieciešama operācija. To veicu Štutgartē, vienā no labākajām klīnikām, kur traumas sadziedē daudzi sportisti. Kluba vadība ieteica šādi rīkoties, jo vēlējās, lai operācija noritētu sekmīgi.»

«Izlasei esmu pasekojis līdzi tikai caur preses starpniecību un zinu, ka Somijā nesen tika piedzīvoti divi zaudējumi. Klātienē neiznāks redzēt komandu, jo Rīgā plānoju būt tikai jūnijā,» piebilda Andersons.

Pēdējo reizi pasaules čempionātā aizsargs spēlēja pērn Helsinkos, bet kopumā piedalījies četros čempionātos.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu