Janvārī bezvēsts pazudušo atrod mirušu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gianΩmerz, CC BY-NC-SA 2.0

Krāslavas novada Indras pagastā uz uzarta lauka atrasts kāda 1961.gadā dzimuša 22.janvārī meklēšanā izsludināta vīrieša līķis, kuram zvēri bija apgrauzuši rokas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, vīrieša līķi vakar ap plkst.10 no rīta atraduši viņa paziņas.

Vīrietis bija pazudis kopš 15.janvāra. Iesniegumu par viņa pazušanu policija saņēma un sāka meklēšanas pasākumus 22.janvārī.

Pirmajās trīs intensīvas meklēšanas dienās kriminālpolicijas darbinieki kopā ar pazudušā vīrieša radiem, draugiem un kaimiņiem pārmeklēja iespējamās pazudušā vīrieša atrašanās vietas, meklēšanas pasākumos tika iesaistīts arī robežsardzes helikopters, diemžēl meklējumi beidzās bez rezultātiem.

Policijā neizslēdz iespēju, ka vīrietis negadījuma brīdī varēja būt alkohola reibumā un iet bojā nosalstot.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību -, nozīmētas ekspertīzes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu