Janvārī gaidāma populārā tieslietu seriāla «Aizstāvji» Eiropas pirmizrāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektdien, 28.janvārī plkst. 21.00 ekskluzīvi «Lattelecom» televīzijā ar Eiropas pirmizrādi arī Latvijā sāksies svaigākā ASV tieslietu seriāla «Aizstāvji» («The Defenders») demonstrēšana.

Seriāls, kas pirms dažiem mēnešiem savā debijas vakarā ASV pulcināja 13 miljonus skatītāju, nu jau ir strauji iekarojis gan skatītāju, gan arī kritiķu sirdis, iegūstot vadošo pozīciju starp pieaugušajiem vecuma grupā no 25 līdz 54 gadiem.

Seriāls turpmāk katru piektdienu būs skatāms «Sony Entertainment Television» kanālā, kas šobrīd ekskluzīvi pieejams tikai «Lattelecom» televīzijā. Seriālu varēs skatīties angļu vai krievu valodās ar subtitriem latviešu valodā.

Seriāls «Aizstāvji» stāsta par diviem spilgtiem advokātiem grēku pilsētā Lasvegasā, kas dara visu, lai pārstāvētu savus klientus tiesā. Niks un Pīts ir parasti puiši ar raibu klientu sarakstu, kuri cenšas iegūt savu lielo laimestu. Advokātu biroja «Morelli & Kazmareks» vadītāji ir Niks Morelli (Džims Beluši, «Džima dēļ»), dedzīgs, prasīgs advokāts, kas pārstāv savus klientus, cik vien labi iespējams, un viņa partneris Pīts Kazmareks (Džerijs O’Konels, «Paralēlās pasaules»), kura kaisli pret likumu pārspēj vien viņa mīlestība pret ātrām automašīnām, skaistām sievietēm un dārgām drēbēm.

Viņiem, augošajā advokātu birojā, pievienojas jauna palīdze Līza Tailere (Jurnē Smoleta), jauna un entuziastiska advokāte, kas vēlas aizmirst par savu eksotiskās dejotājas karjeru, un Sofija (Tanja Fišere), dedzīga, jauka un patiesa asistente, kas vēlas apmierināt savu priekšnieku prasības.

Kaut arī viņu profesijā partneriem veicas, privātajā dzīve viņiem ir daudz darāmā. Pīts ir aizņemts Lasvegasā, meklējot nākamo romantisko iekarojumu, Niks cenšas uzlabot brūkošo laulību ar sievu, kura ir atsvešinājusies, un saglabāt savu klātbūtni viņu dēla dzīvē.

Ekskluzīvi tikai «Lattelecom» televīzijā «Sony Entertainment Television» piedāvā neatvairāmu programmu, kurā katrs varēs atrast ko interesantu, ieskaitot seriālus «Dakterīši», «Saderināšanās likumi», «Džima dēļ», «Kaislīgā netīrā nauda» un «Ātrā palīdzība». Līdztekus jau labi zināmiem un populāriem seriāliem kanāls piedāvā arī Latvijā līdz šim neizrādītus seriālus, piemēram, apbalvojumus ieguvušās drāmas «Nodarījums» un «Tjudoru dinastija».

Katru nedēļu kanāls demonstrē filmas no «Sony Pictures Entertainment» un citām Holivudas studijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu