Jasam gūti vārti un rezultatīva piespēle Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli kārtējā Čehijas augstākās līgas čempionāta spēlē piektdien izcēlās latviešu uzbrucējs Koba Jass, bet viņa pārstāvētā Kladno «Rytiri» vienība ar rezultātu 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) savā laukumā uzvarēja Zlinas PSG komandu.

Jass rezultatīvi asistēja «Rytiri» komandas pirmajos gūtajos vārtos mača ceturtajā minūtē, bet ar gūtajiem vārtiem uzbrucējs izcēlās pirmās trešdaļas 18.minūtē, panākot 2:1 savas vienības labā.

Šī Jasam bija ceturtā spēle «Rytiri» komandas rindās. Šajā laikā viņš izcēlies ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Kā ziņots, janvāra beigās Jass «Rytiri» vienībā ieradās uz pārbaudes laiku, bet jau pāris dienu laikā viņš pārliecināja par savu lietderību, noslēdzot sadarbību līdz sezonas beigām. «Rytiri» vienība pieder Čehijas hokeja leģendai Jaromiram Jāgram.

Pirms šīs sezonas Jass neveiksmīgi centās nostiprināties Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL), bet novembra pirmajā pusē pievienojās vienai no Slovākijas čempionāta pastarītēm «Žilina», kurai 24 spēlēs palīdzēja ar četriem gūtiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Rytiri» ar 74 punktiem 48 spēlēs joprojām atrodas septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu