Jau drīzumā - Sieviešu dienas rallijs (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/Youtube.com

8.martā par godu Starptautiskajai Sieviešu dienai jau sesto reizi tiks organizēts «BTA Sieviešu dienas rallijs», kurā ik gadu vienuviet pulcējas tūkstotis atraktīvu un radošu dāmu. Daudzas sievietes ir gatavas pieņemt šo izaicinājumu piedalīties īstā autobraukšanas piedzīvojumā un parādīt visiem savas auto vadīšanas prasmes, informē organizatori.

«BTA Sieviešu dienas rallijs» ir vienīgais un unikāls šāda veida Sieviešu dienas svinēšanas pasākums Latvijā un pat Baltijā. To raksturo ziedi, dāvanas, komplimenti, lieliska gaisotne, īpaša atmosfēra un vienmēr apkārt esošā svētku sajūta, kuru rada pašas rallija dalībnieces, parūpējoties par vienotu komandas vizuālo tēlu un sava auto noformējumu.

Katru gadu dalībnieču aktivitāte kļūst aizvien lielāka un organizatori ir gandarīti par to, ka arī daudzi Latvijā zināmi uzņēmumi dāvina iespēju darbiniecēm piedalīties šajā pasākumā un izmanto to kā sava uzņēmuma tēla popularizēšanu sabiedrībā.

Sīkāka informācija un pieteikšanās www.womensdayrally.com.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu