Jau otro mēnesi vislielākie ziedojumi partijai «Vienotība»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jau otro mēnesi pēc kārtas ziedojumu apmēra ziņā pirmajā vietā ierindojusies partija «Vienotība», kurai ziedoti 8276 lati, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā pieejamā informācija par partiju dāvinājumiem un ziedojumiem.

Martā «Vienotībai» tika ziedoti 9258 lati.

Starp lielākajiem ziedotājiem aprīlī bijis Ministru prezidenta ārštata padomnieks Pēteris Viņķelis, kurš partijas kasē ieskaitījis 3000 latu, kā arī «LMT» meitas uzņēmuma SIA «Zetcom» valdes priekšsēdētājs Egils Trumpe, kurš ziedojis 2000 latu.

Otrajā vietā ziedojumu apmēra ziņā pagājušajā mēnesī ierindojusies partija «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā», kurai ziedoti 790 lati. No tiem 600 latu atvēlējis bijušais Saeimas deputāts Miroslavs Mitrofanovs.

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) kasē aprīlī «ieripojuši» 500 lati, bet Latvijas Zemnieku savienības - 400 lati.

Partijai «Visu Latvijai!» pagājušajā mēnesī ziedots 321 lats, nacionālai apvienībai «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK - 12 lati, bet apvienībai «Tēvzemei un brīvībai»/LNNK - ziedojumu aprīlī nav bijuši.

Reformu partijai aprīlī ziedoti 96 lati, sociāldemokrātiskā partija «Saskaņa» pagājušajā mēnesī ziedojumos saņēmusi 55 latus, bet apvienība «Saskaņas centrs» - piecus latus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu