Jau parīt Rīgā būs skatāms Lady Gaga šovs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PictureGroup

Jau šo ceturtdien, 23. augustā, savas turnejas «The Born This Way Ball» ietvaros Mežaparka estrādē uzstāsies šobrīd pasaulē aktuālākā popzvaigzne Lady Gaga. 

Šovakar Lady Gaga koncertēs Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, bet jau drīz pēc tam dosies uz Rīgu. Mežaparka Lielajā estrādē jau no pagājušās nedēļas norisinās apjomīgi skatuves uzbūves darbi. Šovs Rīgā būs piektais dziedātājas koncerts Eiropas turnejā, kuru Lady Gaga uzsāka 14. augustā Sofijā, Bulgārijā.

Bulgārijas ziņu aģentūra Novinite.com vēsta, ka Lady Gaga koncerta apmeklētāji dziedātāju uzņēma ar ovācijām, no pirmās līdz pēdējai koncerta minūtei enerģiski dziedot līdzi Lady Gaga hitiem, vētraini aplaudējot un dejojot. «Provokāciju karaliene Lady Gaga sniedza krāšņu un iespaidīgu šovu, iekarojot visu klātesošo sirdis. Pilnīgi viss - skatuves dizains, tērpi, kurus māksliniece mainīja gandrīz pēc katras dziesmas, horeogrāfija, dejotāji bija visaugstākajā līmenī. Lady Gaga šovs viennozīmīgi pārspēja Madonnas uzstāšanos Bulgārijā pirms pāris gadiem!» - uzsver Novinite.com.

Slavenās dziedātājas uzstāšanās Rīgā būs tehniski viens no iespaidīgākajiem ārvalstu mūziķu koncertiem, kas līdz šim norisinājies Mežaparka estrādē. Skatuves dekorācijās galveno lomu spēlēs apjomīga gotiska pils, kurā vairākos līmeņos norisināsies «Born This Way» balle.

«The Born This Way Ball» ir elektrometāla pop-opera, tas ir stāsts par Sākumu, par Slavas karaļvalsts izcelšanos. Par to, kā mēs piedzimām un nomirsim svinēdami, » šovu raksturo pati Lady Gaga.

Koncertā skanēs dziesmas no mūziķes jaunākā diska «Born This Way» un lielākie hiti no iepriekšējiem albumiem - «Paparazzi», «Poker Face», «Just Dance», «LoveGame», «Bad Romance», «Alejandro», «Telephone».

Turnejas tērpus, kurus Lady Gaga koncerta laikā regulāri mainīs, veidojuši slavenie itāļu modes nami «Versace», «Armani» un «Moschino».

Mežaparka estrādes ieejas apmeklētājiem tiks atvērtas jau plkst. 17.00. Koncerta īpašie viesi būs britu grupa «The Darkness». «The Darkness» plašu atpazīstamību iekarojuši ar dziesmu «I Believe In A Thing Called Love», bet nupat pie klausītājiem nonāca grupas jaunākais studijas albums «Hot Cakes».

Lady Gaga koncerta biļetes ir nopērkamas «Ticketpro» biļešu kasēs MAXIMA XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī vairākos tirdzniecības centros Rīgā un internetā «ticketpro.lv». Pilns tirdzniecības vietu saraksts atrodams «Ticketpro» mājas lapā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu