Jau rīt notiks koncertu cikls «Inese Galante un Draugi» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzsākot jaunu koncertu ciklu «Inese Galante un draugi», sestdien, 21. decembrī, plkst.19:00, Rīgas Domā notiks koncerts «Ziemassvētku prelūdija». Koncertu cikls «Inese Galante un draugi» turpināsies nākamajā gadā ar koncertu sēriju Latvijas pilsētās. Uz koncertiem Inese Galante aicinās savus draugus - mūziķus gan no Latvijas, gan citām valstīm, kā arī jaunos talantus. 

«Mēs zinām, ka cilvēki visā Latvijā mīl klasisko mūziku un mūsu mērķis ir to popularizēt, dodoties koncertos uz dažādām pilsētām. Tā būs arī lieliska iespēja uzstāties arī jaunajiem talantiem – viņiem koncerti ir kā lieli svētki,» uzsver Inese Galante.

Koncertā «Ziemassvētku Prelūdija» uzstāsies Inese Galante (soprāns), pie ērģelēm Aivars Kalējs, dziedās spilgtais mecosoprāns Bonita Haimena (Bonita Hyman) no ASV, čellists Ramons Jafe (Ramon Jaffe) no Vācijas, kā arī kontratenors Sergejs Jēgers, jaunais talants - deviņgadīgais vijolnieks Daņiils Bulajevs un J.Mediņa mūzikas skolas zēnu koris.

Koncerta programmā būs J.S.Baha, G.F.Hendeļa, A.Vivaldi, Ā.Adāna, F.Šūberta, S.Franka, A. A.Loida Vebera skaņdarbi un Ziemassvētku dziesmas.

Ziemassvētku koncerta lielākā atbalstītāja, akciju sabiedrības «OlainFarm» valdes locekle Jeļena Borcova uzskata: «Mūzikai ir apbrīnojams dziedinošais spēks - tā spēj gan remdināt, gan uzmundrināt. Atbalstot Ziemassvētku koncertu, mēs palīdzam cilvēkiem veseļoties, gūstot alternatīvu terapiju tai, par ko ik dienas rūpējamies ar augstvērtīgiem medikamentiem».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu