Jau šovakar «Prāta vētras» turnejas pirmais koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Petr Lovigin

Jau šovakar Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, notiks grupas «Prāta vētra» turnejas «Tur kaut kam ir jābūt» pirmais koncerts.

Koncerts sāksies plkst. 20.30, ieeja no plkst. 18.30. Koncerta teritorijā būs divas ieejas — no Rīgas ielas un no Vecā ceļa puses. E-biļešu īpašniekiem ieeja plānota, izmantojot ieeju no Rīgas ielas puses. Tiem, kas vēl nebūs paspējuši iegādāties ieejas biļetes, tās būs iespējams nopirkt kasē pie ieejas uz Rīgas ielas.

Koncerta apmeklētājiem tiek organizēts stāvlaukums Vecajā ceļā pie Lielupes, kā arī autobraucēji varēs izmantot stāvlaukumus pie «Ledus halles» un Jelgavas pils.

Koncerta apmeklētājiem, kas ierodas uz koncertu no Rīgas puses, jāizmanto apvedceļš, braucot pa šoseju, jo ceļš caur Ozolniekiem remontdarbu dēļ slēgts. Pielikumā redzams transporta kustības un pieturvietu plāns.

Organizatori lūdz visus apmeklētājus pievērst uzmanību koncerta ieejas biļetēs norādītajiem nosacījumiem un ierobežojumiem. Pasākuma teritorijā būs aizliegts ienest arī lietussargus. Tas tiek darīts drošības apsvērumu dēļ un lai lietus gadījumā atvērtie lietussargi netraucētu cilvēkiem baudīt koncertu. Ja tomēr lietus līs, apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi lietusmēteļus vai jakas. Lietusmēteļus pietiekamā daudzumā būs iespēja iegādāties arī pasākuma norises vietā.

Bērni vecumā līdz sešiem gadiem (ieskaitot) pasākumu drīkst apmeklēt bez maksas, vecāku pavadībā. Tā kā pasākums ilgs līdz plkst. 24.00, jaunieši vecumā līdz 16 gadiem pasākumu drīkst apmeklēt pieaugušo pavadībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu