Jaunā gada sagaidīšana uz Latvijas kalniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dažas Latvijas slēpošanas trases, kas neskatoties uz mēreni siltajiem laika apstākļiem piedāvā slēpošanas iespējas, šovakar apmeklētājiem piedāvās sagaidīt arī Jauno gadu, liecina aģentūras LETA veiktā aptauja.

Viskrāšņāk Jauno gadu varēs sagaidīt Cēsu rajona slēpošanas kompleksā «Žagarkalns», kur darba laiks būs līdz pat pulksten 3.00 naktī. Pusnaktī «Žagarkalna» instruktori, brīvprātīgie slēpotāji un snoveri ar lāpām kopīgā uguņošanas priekšnesumā sagaidīs Jauno gadu. Bet pēc pusnakts sāks strādāt arī «Cīruļkalna» nogāze. 1. janvārī «Žagarkalns» strādās no pulksten 11.00 līdz 24.00.

Arī Valmieras sporta un atpūtas kompleksā «Baiļi» tiek gaidīti slēpot gribētāji. Šodien trases strādās līdz pulksten 3.00 naktī. Lai arī slēpošanas trasēs nenotiks uguņošana, ziemas prieku baudītājiem kā patīkams pārsteigums būs pēc pusnakts pieejamā slēpošana ar atlaidi par pusotras stundas cenu līdz pat trases slēgšanai. 1. janvārī «Baiļi» slēpotājus gaidīs no pulksten 10.00 līdz 22.00.

Šodien un rīt strādās arī «Reiņa trase». Šodien slēpošana «Raiņa trasē» būs iespējama līdz pulksten 23.30, bet rīt slēpot varēs no pulksten 10.00 līdz 23.00.

Slēpošana silto laika apstākļu dēļ tuvākajās dienās vēl nebūs pieejama atpūtas kompleksā «Milzkalns», Madonas rajona Vestienas pagastā esošajā «Lido» kalnā, kā arī «Zviedru cepurē» un Ventspilī esošajā «Lemberga hūtē».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu