Jaunā gada svētku uguņošanas muzikālo pavadījumu radīs arī radio (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šogad Jaunā gada sagaidīšana Rīgā notiks 11.novembra krastmalā un pusnaktī (plkst:24:00) plānota uguņošana no AB dambja. Jau tradicionāli «Radio SWH» atskaņos svētku uguņošanas muzikālo pavadījumu.

Lai izbaudītu priekšnesumu pilnībā, skatītājiem iesaka uguņošanas laikā klausīties «Radio SWH» programmu, jo sinhroni ar uguņošanu tiks atskaņots muzikālais pavadījums, kas ir veidots no vairāku komponistu darbu fragmentiem un kura garums būs 7 minūtes.

Līdz ar to cilvēki, kas vēros salūtu no Pārdaugavas puses, Akmens tilta, Vanšu tilta vai jebkuras citas vietas varēs dzirdēt arī mūziku, kas kopā veidos krāšņo svētku priekšnesumu.

Atgādinām ka «Radio SWH» savu klausītāju ērtībām piedāvā visiem viedtālruņu lietotājiem «Radio SWH» aplikāciju, ar kuras palīdzību var klausīties interneta tiešraidi. Šīs aplikācijas bez maksas ir lejuplādējamas no Android Market un iTunes App Store un ir viegli atrodamas, ja kā meklēšanas kritēriju ieraksta «SWH».

Citiem mobilo tālruņu vai radio lietotājiem atgādinām - «Radio SWH» jau 18 gadus nemainīgi skan FM 105,2.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu