Jaunā rallija sezona tiks atklāta Alūksnē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova/4rati

Ar svinīgu atklāšanas pasākumu Alūksnē, Saieta laukumā 18.janvārī tiks dots starts šīs sezonas pirmajam rallijam «Alūksne 2013» un pirmā sporta mašīna trasē dosies sestdien, 19.janvārī plkst. 9:50. Sacensību finišs pēc cīņas astoņos interesantos sniega un ledus klātos ātrumposmos tiks sasniegts tās pašas dienas pievakarē.

«Alūksne 2013» būs gan Latvijas Republikas 2013.gada rallijsprinta čempionāta 1.posms, gan Igaunijas «E-Cup» kausa izcīņas 1.posms, gan rallija «ALŪKSNE 2013«kausa izcīņa individuālajā vērtējumā. Sacensību dalībnieku saraksts joprojām turpina papildināties ne tikai ar Latvijas, bet arī ārvalstu ekipāžām.

Lai gan tendence atlikt pieteikuma iesniegšanu uz pēdējo brīdi nepārsteidz, tomēr organizatori atgādina, ka līdz pieteikšanās termiņa beigām atlikušas vairs tikai pāris dienas.

Patlaban vislielākais pieteikumu skaits ir saņemts no sportistiem, kas startēs ar vienas ass piedziņas automašīnām. Tieši šajā konkurencē ātrākajai ekipāžai rallija organizatori ar atbalstītāju palīdzību ir sarūpējuši naudas balvu 1000 eiro apmērā.

Tāpat kā iepriekšējos gados skatītāji cīņu Alūksnes puses sniegotajos ceļos varēs vērot bez ieejas maksas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu