«Jaunā viļņa» diskotēkas apbraukšanas maršruti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes Satiksmes departaments, ņemot vērā to, ka mūzikas festivāla «Jaunais vilnis» nakts diskotēkas laikā, no 26.jūlija plkst.22.00 līdz 28. jūlijam plkst.16.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, piedāvā sekojošus slēgtā posma apbraukšanas maršrutus.

Vieglajiem transportlīdzekļiem

Tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Eksporta ielas virzienā uz Salu tiltu, Satiksmes departaments slēgto posmu piedāvā apbraukt izmantojot apbraucamo ceļu pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, 13.janvāra ielu - atgriežoties atpakaļ uz Krasta ielas.

Savukārt tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Krasta ielas uz Eksporta ielu, Satiksmes departaments piedāvā izmantot apbraucamo ceļu pa Krasta ielu, Maskavas ielu, 13.janvāra ielu, Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri un Elizabetes ielu.

Kravas transportlīdzekļiem

Kravas transportlīdzekļu vadītājiem, kas dodas virzienā uz Eksporta ielu, tiek piedāvāts apbraucamais ceļš pa Salu tiltu, Krasta ielu, Slāvu ielu, Piedrujas ielu, Vestienas ielu, Braslas ielu, Zemitāna pārvadu, Pērnavas ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu - nokļūstot uz Eksporta ielas. Šādu maršrutu var izmantot arī dodoties virzienā no Eksporta ielas.

Tāpat «Jaunais vilnis» nakts diskotēkas laikā satiksmei ir izmantojami visi tilti pār Daugavu, kas būtiski atvieglos transportlīdzekļu plūsmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu