«Jaunā viļņa» Latvijas pārstāvis piedāvā jaunu dziesmu (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunais, talantīgais dziedātājs un producents Pēteris Upelnieks laiž klajā savu trešo singlu «Let me in». Kļuvis pazīstams kā grupas «PeR» mūziķis un šīs grupas sastāvā 2010. gadā piedalījās konkursā «Jaunais vilnis» un šogad ieguva tiesības pārstāvēt Latviju konkursā atkal, bet jau kā solists. Jo tieši pēc konkursa 2010. gadā, Pēteris aizgāja no grupas «PeR» sastāva un sāka veidot savu karjeru kā solo dziedātājs. 

Šobrīd Pēteris turpina sadarbību ar grupas «The Hobos» līderi un tekstu autoru Rolandu Ūdri jeb «Ūdrīti» un piedāvā jau trešo singlu «Let me in».

Pēc pirmā singla «I Wanna Be Loved», kurš veiksmīgi skanējis Latvijas radio stacijās, Pēteris nopietni strādā pie sava pirmā solo albuma, ko plāno izdot tuvākā gada laikā. Pēteris pats ir šīs dziesmas producents un mūzikas autors. Dziesmu māsterējis Jānis Kalve. Dziesmas ierakstā piedalījušies tādi mūziķi, kā basģitārists Kristaps Ērglis (grupa «Triana Park»), ģitārists Jānis Kalniņš un vokāls Beatrise Heislere.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu