Jaunais Anttila.lv katalogs ir klāt! (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anttila

Savu ceļu pie pasūtītājiem sācis jaunais [s:47029] katalogs. Tas būs spēkā līdz 16. martam vai līdz brīdim, kamēr būs pieejama attiecīgā prece.

Protams, cenas katalogā ir norādītas eiro, tomēr respektējot savu klientu ērtības, cenas norādītas arī latos. Pastāv iespēja norēķināties arī vairākos maksājumos. Nekas nav mainījies preču piegādes kārtībā. Individuāli tiek apkalpots ikviens pircējs.

Katalogs plašā izvēlē piedāvā ērtu trikotāžu – kleitas, svīterus, krekliņus. Silts, mājīgs un arī elegants piedāvājums, vienmēr sievišķīgi un arī sportiski – katrai gaumei. Romantiska veļa, neaizmirstot par ērtumu un gaumīgām krāsām.

Pasaulslavenu zīmolu apģērbu vīriešiem tagad sastapsiet arī mūsu katalogā. Sportiski vai klasiski, tas paliek klienta ziņā.

Mūsu klientu mazuļi droši vien jau paaugušies, tātad viņiem jānomaina garderobe. Šeit atradīs piemērotu apģērbu jebkura vecuma bērniem paši prasīgākie vecāki.

Apavi – no istabas čībām līdz balles kurpēm vai sniega zābakiem – tāds ir jaunākais piedāvājums. Sportiskos pircējus gaida pasaulslavenu zīmolu apģērbs un apavi ar divciparu atlaidēm. Visu mūžu būsiet labā sportiskā formā, katalogā izvēloties trenažierus ar ievērojamām atlaidēm.

Aktīvos bērnus iepriecinās vēl neredzēta lieta – skrejritenis ar slēpēm riteņu vietā, dažādas stūrējamas ragavas, slīdriņķi un sniega dēļi. Vienmēr sausas kājas un paši braucēji būs, ja izvēlēsieties mūsu piedāvāto āra apģērbu.

Mājas tekstila sadaļā saimnieces iepriecinās lieliska gultasveļa no lina un 20% atlaides. Spilveni, segas, segu pārvalki, aizkari, paklāji. Arī lampām un mēbelēm, kā arī elektroprecēm ievērojamas atlaides. Datoru cienītāji atradīs katalogā sev piemērotu piedāvājumu. Labāko zīmolu monitori, fotoaparāti, instrumenti.

Anttilas katalogs ir universālveikals katra mājās. Kļūt par pircēju nav sarežģīti: izpētiet katalogu, rūpīgi un salasāmi aizpildiet pasūtījuma veidlapu, atlasot apģērbu un apavus, izvēlieties pareizo lielumu un daudzumu. Preces iespējams pasūtināt arī internetā un pa bezmaksas tālruni, ko atradīsiet katalogā. Par pasūtījumu varēs samaksāt, izņemot to pastā. Par pasta izdevumiem maksāsiet tikai 5 eiro, neatkarīgi no pasūtīto preču daudzuma. Uz mājām piegādājam tās preces, kas sver virs 35 kg, tad pasta izdevumi būs 14 eiro.

Vienmēr saglabājiet preču pavadzīmi, gadījumā, ja preci vēlēsieties apmainīt vai nosūtīt atpakaļ. Ja bojātai precei ir garantijas termiņš, mēs to apmainīsim.

Pēc pasūtījuma veikšanas jūs kļūstat par mūsu klientu un tāpēc Anttilas katalogu saņemsiet savās pastkastītēs.

Ja vēlaties pasūtījumus veikt internetā, mūsu plašais tīmekļa lielveikals ir jūsu rīcībā. Netērējiet laiku, stāvot rindās un meklējot sev nepieciešamo. Pasūtiet Anttilas piedāvājumus uz savu e-pastu!

Katram ceturkšņa mēnesim ir īpašs piedāvājums ar īpašu atlaidi.

Pasūtiet preces tagad, bet maksājiet vēlāk pa mazākām daļām. Pasūtījumā atzīmējiet jums izdevīgāko apmaksas veidu – skaidrā naudā, saņemot preci pastā, vai ar rēķinu. Tādā gadījumā pirkumiem saņemsiet 20 dienu bezprocentu apmaksas pagarinājumu. Ir preces, ko var ņemt uz nomaksu, arī tām ir īpaša apmaksas kārtība, samaksājot rokasnaudu pastā, saņemot preci, atlikušo summu samaksājot 20 dienu laikā bez procentiem. Plašāk par apmaksas kārtību uzmanīgi lasiet katalogā.

Anttila Latvijā ienāca pirms 15 gadiem, un visiem mums tas bija jauns iepirkšanās veids. Tas ir paplašinājies un uzlabojies, tuvinoties katram pircējam. Mūsu devīze ir «Aizvien labāk!».

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu