Jaunais ASV vēstnieks Pekala - aktīvs tvitera lietotājs (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jaunais ASV vēstnieks Latvijā Marks Pekala atšķirībā no savas priekšgājējas Džūditas Gārberes ir aktīvs sociālā tīkla «Twitter.com» lietotājs.

Jau pirms Pekalas ierašanās Rīgā vēstniecība ziņoja par diplomāta tvitera kontu. Pirmais ieraksts tajā parādījās īsi pēc vēstnieka lidmašīnas nosēšanās Rīgas lidostā un došanās uz preses konferenci.

«Es ar ģimeni esmu sajūsmā par ierašanos Latvijā. Gaidu iespēju strādāt kopā ar latviešiem un mācīties no ikviena. Sveika, Latvija!» pirmajā ierakstā 8.augustā vēstīja Pekala.

Vēlāk ieraksti viņa tvitera kontā parādījās gandrīz ik dienu. Vēstnieks stāstīja par savu pirmo preses konferenci, iepazīšanos ar vēstniecības darbiniekiem un sveica Latviju ar iegūtajām bronzas un zelta medaļām Londonas olimpiskajās spēlēs. Tāpat Pekala «čivināja» par došanos uz Salacgrīvu, kur viņam bija paredzēta tikšanās ar jauniešiem. «Vakar bija lielisks brauciens uz Salacgrīvu. Krasts ir ļoti skaists. Nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties ar savu fotoaparātu,» vēlāk ziņoja Pekala. Savukārt ASV vēstniecība tviterī vēsta, ka Pekala ar plostu pa Gauju devies arī uz «Globe» nometni Kvēpenē.

Pekalam jau izveidojies vairāk nekā 170 sekotāju liels loks.

LETA jau ziņoja, ka Pekala Rīgā ieradās 8.augustā. Oficiāli vēstnieka pienākumus Pekala sāks pildīt pēc 4.septembrī plānotās akreditācijas vizītes Rīgas pilī.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu