Jaunais dziedātājs Oskars Deigelis piedāvā jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

[s:37557] – tas ir jaunā dziedātāja Oskara Deigeļa ceturtais singls no topošā debijas albuma. Līdz šim ar ļoti labiem panākumiem Oskars izdevis tādas dziesmas kā «Neatlaid» (piedaloties Rassell), «Ar vienu skatienu», kā arī speciāli Ziemassvētkiem veltīto dziesmu «Sapņu autobuss».

«Jaunais singls ir savdabīgāks salīdzinoši ar to, ko esmu pieradis dziedāt,» atzīst jaunais mūziķis.  «Man patīk neiestrēgt vienā skanējumā, vēlos izmēģināt dažādas noskaņas. Tāpēc jau popmūzika ir tik universāla, ka  brīvi iespējams eksperimentēt. Līdz šim manām dziesmām pārsvarā bija raksturīgs sintētiskāks skanējums, šajā dziesmā izmantojām rokmūzikas elementus.« 

«Minēt nav vērts» ir dziesma par kāda puiša jūtām pret savu meiteni, un viņš vēlas attiecības saglabāt, taču saprot, ka meitene vairs nejūt to pašu un ir kopā ar viņu, iespējams, cieņas vai žēluma dēļ. Dzīvē, kā jau zināms, mīlestība ne vienmēr ir ar laimīgām beigām, par ko tad arī dziedu šajā dziesmā,» atklāj Oskars.

Dziesmas mūzikas autors, aranžētājs un pianists ir Latvijā un Igaunijā savu atpazīstamību guvušais producents un grupas «Forte» bijušais solists Kaspars Maks (Vashex).Teksta autors ir Oskars Deigelis. Basģitāras partiju iespēlējis talantīgais mūziķis, «Prāta Vētras» dalībnieks Ingars Viļums, bet ritma un soloģitāru ierakstījis Latvijā  pazīstamais ģitārists Mārcis Auziņš. Projekta producents ir grupas «Forte» mūziķis Jānis Kļaviņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu