Jaunais standarta automašīnu sacensību nosaukums būs «Minirallijs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova/4rati

«Standarta automobiļu komisija» ir pasludinājusi jaunu sacensību formāta nosaukumu. Atklātajā konkursā no 53 priekšlikumiem uzvarēja pats pirmais pieteikums ar nosaukumu «Minirallijs» – tieši tā arī savulaik tika sauktas Latvijas standarta automašīnu sacensības.

Lai gan šis nosaukums iesūtītajos priekšlikumos atkārtojas vairākkārt, uzvarētājs var būt tikai viens – un šoreiz tas ir Ervīns Zgirskis. Ervīns bija pats pirmais, kurš atsaucās uz izsludināto konkursu un viņaprāt, labāko sacensību nosaukuma variantu atsūtīja burtiski piecas minūtes pēc ziņas publicēšanas.

Ervīns Zgriskis iegūs arī solīto balvu – apmaksātas dalības vienā no šo sacensību posmiem. Iespējams, ka viņš izvēlēsies startēt jau pirmajā «Minirallija posmā, kas notiks 11.maijā.

Atgādinām, ka galvenā «Minirallija» ideja ir rallija principa sacensības ar ceļu satiksmei atbilstošām standarta automašīnām un iespēja jebkuram ceļu satiksmes dalībniekam piedalīties rallija veida sacīkstēs bez lielām izmaksām un speciālas automašīnas sagatavošanas.

Kausa izcīņa «Minirallijā» šogad notiks piecos posmos, no kuriem pirmais norisināsies 11.maijā. Jauno sacensību rīkošanu uzņemsies pieredzējuši standartauto sacensību organizatori visos Latvijas reģionos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu