«Jaunajā vilnī» Latviju pārstāvēs Stass Šurins (242)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Neskatoties uz politisko situāciju, kas kļuvusi arvien sarežģītāka, «Jaunais vilnis» šogad notiks. Vakar, 10. aprīlī norisinājās dalībnieku atlase, kurā noskaidrojās, ka Latviju konkursā pārstāvēs Stass Šurins.

Kopumā atlasē piedalījās septiņi dalībnieki, tostarp arī Intara Busuļa brālis Lauris Busulis, šova «Jaunā talantu fabrika» uzvarētāja Aminata, Jenny May, Mārtiņš Ruskis, Dāvis Mazurenko u.c. Dalībniekus vērtēja Igors Krutojs, konkursa galvenais režisors Aleksandrs Revzins, Aleksandrs Šenkmans, Anastasija Muhina, kā arī pagājušā gada Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks.

Rīkotāji uzsver, ka neviens no dalības konkursā nav atteicies un ir iesniegumi no 24 valstīm. Ar Jūrmalas domi ir noslēgts līgums uz 5 gadiem. Galvenais jaunums - «Jaunajā vilnī» atgriezīsies Alla Pugačova, un būs skatāms Allas Pugačovas radošais vakars, tāpat «Jaunajā vilnī» uzstāsies arī Rikijs Mārtins.

Komentāri (242)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu