Jaunajiem šāvējiem trešā vieta Eiropas čempionāta komandu sacensībās (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas jaunie šāvēji Agate Rasmane un Emīls Vasermanis svētdien izcīnīja trešo vietu Krievijā notiekošā Eiropas čempionāta junioru konkurencē komandu cīņās ar pneimatisko pistoli.

Sacensībās ar 50 šāvieniem Latvijas sportisti sākotnēji 25 komandu konkurencē izcīnīja ceturto vietu kvalifikācijā, turpinājumā pusfinālā piekāpās Krievijas pirmajai komandai, bet cīņā par trešo vietu uzveica Poliju.

Tikmēr otra Latvijas komanda, kuras sastāvā bija Lauris Strautmanis un Anete Vagale, ierindojās 22.vietā.

Kā ziņots, pirms tam individuālajās sacensībās Rasmane izcīnīja ceturto vietu jauniešu konkurencē, kvalificējoties vasarā Ķīnā paredzētajai pasaules jaunatnes Olimpiādei.

Tāpat svētdien notika individuālās cīņas juniorēm sacensībās ar pneimatisko pistoli, kurās Rasmane izcīnīja 20.vietu, bet Vagale palika pēdējā, 56.pozīcijā.

Maskavā pašlaik risinās Eiropas čempionāts šaušanā desmit metru distancēs pieaugušajiem, junioriem un jauniešiem, kas paralēli aizvada arī kvalifikācijas cīņas jaunatnes Olimpiādei.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu