Jaunas vēsmas angļu valodas apgūšanai: nodarbības ar pasniedzējiem + ONLINE + Conversation Club

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienu pasaulē angļu valodas zināšanas ir dzīves nepieciešamība. Bez angļu valodas zināšanām nav iespējams pretendēt uz perspektīvu un augsti apmaksātu amatu, saņemt diplomu prestižā augstskolā vai patstāvīgi doties ceļojumā. Pat atrast nepieciešamo informāciju internetā daudz vieglāk, ja saprotam angļu valodu.

Pasaule mums apkārt mainās. Kopā ar to jāmainās arī mums.  New Horizons mūsdienīgās metodikas ļauj mācīties angļu valodu viegli un ātri.

«New Horizons» izmanto jaunu pieeju angļu valodas apgūšanai. Pateicoties unikālajai apmācību metodei «New Horizons Integrated Learning®», kas nodrošinās Jums iekļūšanu valodas vidē, tagad angļu valodu ir iespējams iemācīties ātrāk un rezultatīvāk.

Integrētā apmācību sistēma sastāv no trim daļām:

Nodarbības klasē - «Exercise Classes»
Interaktīvā apmācība internetā «Online ANYTIME™ Lab»
Sarunu klubs - «Conversation Сlub»

Svarīga integrētās apmācības sastāvdaļa ir interneta vietne «New Horizons», kur iespējams valodu mācīties patstāvīgi - jebkurā laikā un vietā, kur pieejams internets. Ikvienam mācību centra studentam tiek piešķirta individuāla pieejas parole portālam, kurā var pildīt mājas darbus, uzlabot gramatikas zināšanas, lasīt un tulkot dažādus tekstus, kā arī pieslīpēt izrunu, kas tiek arī vērtēta.

«Esmu priecīga, ka, ejot garām K. Barona ielas 62. namam, izlasīju, kas rakstīts uz iepriekš neredzētas izkārtnes, proti, «New Horizons». Tātad iespēja iemācīties angļu valodu, turklāt tuvu manai mājai. Sākot mācības šeit, sapratu, ka piedāvājums ir vēl dāsnāks, nekā biju domājusi: darbs klasē, sarunu klubs un mājas darbi internetā! Un, protams, jauki, laipni pasniedzēji. Paldies!» teic mācību centra studente Tamāra Ringa.

Mācību centrs «New Horizons» aicina apmeklēt bezmaksas nodarbību, kuras laikā jūs varēsiet iepazīties ar pasniedzējiem, apmācības metodiku, mācību programmu, kā arī saņemt atbildes uz visiem jūs interesējošiem jautājumiem.

Reģistrēties bezmaksas nodarbībai

lasiet šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu