Jaungada naktī uz četrām stundām būs slēgtas visas «Statoil» DUS (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Degvielas tirgotājam «Statoil» pāreja uz eiro Jaungada naktī prasīs četras stundas, taču pēc tam uzņēmums būs gatavs strādāt ar abām valūtām.

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» norāda «Statoil Fuel & Retail Latvia» vadības grupas pārstāvis Artūrs Eglītis, naktī no 31.decembra uz 1.janvāri no plkst.23 līdz aptuveni plkst.3 būs slēgtas «Statoil Fuel & Retail Latvia» degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā. Izmaiņas darbalaikā veiktas, jo uzņēmumā šajā laikā tiks veikta pāreja uz eiro, kas apvienota ar grāmatvedības un finanšu IT sistēmu uzlabošanas darbiem.

Tiklīdz 1.janvāra rītā tiks atvērtas degvielas uzpildes stacijas, tās būs gatavas strādāt ar abām valūtām. Cenas uz piloniem tiks norādītas tikai eiro, bet čekos būs redzama cena gan latos, gan eiro, skaidro Eglītis.

Viņš arī norāda, ka «Statoil» ir rūpīgi plānojis pāreju ne tikai uz eiro, bet arī uz jauno grāmatvedības un finanšu sistēmu, tomēr kā jebkurā tik apjomīgā pārejas procesā esot iespējami traucējumi. Tāpēc «Statoil» aicina gada pirmajās dienās būt iecietīgiem. «Pircēju apkalpošana ne tikai degvielas uzpildes stacijās, bet arī citviet Latvijā, piemēram, veikalos un bankās, varētu notikt lēnāk, nekā ierasts, jo gan pārdevējiem, gan pircējiem būs jāaprod ar jauno valūtu,» skaidro Eglītis.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu