Jaunieši gatavojas ekstrēmo sportu festivālam Ventspilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vēl tikai trīs dienas un ekstrēmo sporta veidu festivāls «Ventspils X-spēles 2011 – A.Lemberga balvu izcīņa» varēs sākties. Kā informēja sacensību organizatori, tad uz sacensībām jau pošas braucēji no Polijas, Somijas, Lielbritānijas, Vācijas, Lietuvas, Igaunijas, kā arī jaunieši no visas Latvijas.

Kā jau iepriekš ziņots, š.g. 1. un 2. jūlijā Ventspilī norisināsies ekstrēmo sportu festivāls «Ventspils X-spēles 2011. A.Lemberga balvu izcīņa», kurā sacensību dalībnieki cīnīsies par Aivara Lemberga naudas balvām ar Baltijā lielāko kopējo balvu fondu – 3000Ls.

Festivāls, ko organizē sporta klubs «V.E.S.T» ar Aivara Lemberga atbalstu un sadarbībā ar Olimpisko centru «Ventspils», sākies piektdien 1.jūlijā plkst.11:00 ar A.Lemberga balvu izcīņu skeitborda, brīvā stila BMX un inlaina parka disciplīnās, kā arī sacensībām Vert rampā. Pēc spraigās sacensību dienas, velotriālistu paraugdemonstrējumiem un apbalvošanas, kas notiks plkst. 19:15, no plkst. 20:00 ikvienam būs iespēja baudīt labu atpūtu Ventspils sērfotāju pludmales kafejnīcā «Surf Saulīte».

Sestdien, 2.jūlijā, ekstrēmo sporta veidu festivāls turpināsies Ventspils Piedzīvojumu parkā, kur jau no plkst. 12:00 sacensību dalībnieki un viņu fani cīnīsies par «Užavas alus» sarūpētajām balvām minifutbola turnīrā «Zelta keda». Savukārt no plkst. 16:00 asas izjūtas varēs baudīt, vērojot sacensības BMX un MTB nobraucienos no kalna. Arī šeit sacensību dalībnieki cīnīsies par vērtīgām A.Lemberga naudas balvām.

Festivāla laikā, plkst. 18:00 Piedzīvojumu parkā notiks arī jaunā ekstrēmo sporta veidu triku treniņu piepūšamā maisa «Airbag» atklāšana. «Airbag» maiss iegādāts, lai varētu nodrošināt veiksmīgu triku apguvi un pasargātu sportistus no traumu gūšanas. Labākie paraugdemonstrējumi uz triku maisa sacensību dienā saņems apbalvojuma kausus.

Festivāls noslēgsies 2.jūlija vakarā plkst.22.00 kopā ar Tomu Grēviņu un Dj Dubra ballītē Piedzīvojumu parkā. Ieeja ballītē būs 2 Ls un to organizē biedrība «ESAF».

Lai braucējiem pietiktu spēka, par enerģijas lādiņu divu dienu garumā rūpēsies «Red Bull».

Ekstrēmo sporta veidu sacensībās aicināts pieteikties ikviens, kuram ir vēlēšanās, atbilstošs inventārs un elementāras braukšanas prasmes. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu