Jaunieti izdodas izārstēt no vampīrisma (59)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāds jaunietis Turcijā divos gados ir izārstēts no kaites, kuru ārsti raksturoja kā klīnisku vampīrismu, ziņoja laikraksts «Today's Zaman», atsaucoties uz Denizli militārā hospitāļa ārstu.

23 gadus vecais vīrietis, par kuru 2011.gadā bija ziņojis specializētais izdevums «Journal of Psychotherapy and Psychosomatics», pēc divu gadu ilgas ārstēšanās ir atbrīvojies no pēctraumatiskā stresa sindroma un disociatīvās identitātes sindroma, kas bija izraisījuši viņa tieksmi pēc cilvēka asinīm.

Ārsts Direnčs Sakarja pastāstīja, ka šis vīrietis sākumā bija dzēris savas asinis, bet vēlāk vairākkārt tika aizturēts par citu cilvēku saduršanu un sakošanu ar mērķi dzert viņu asinis.

Vīrieša saslimšanu izraisīja traumatiski notikumi, tai skaitā viņa meitas nāve no slimības četru mēnešu vecumā un pieredzēta slepkavība, kurā viņa draugs nogalināja kādu vīrieti, nogriežot tam galvu un dzimumlocekli.

Ārsti pastāstīja, ka vīrietis pēc saviem vampīrisma incidentiem tos neatcerējās.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu